Nekünk egy Honda Dionk vsn. Szívből ajánlom az ilyen járgányokat, bár már nem mai darabok, vizont épp emiatt olcsóak :) Sok sikert hozzá!
2009. ápr. 17. 08:23
13/15 anonim válasza:
Hát én nem egyegyem veletek,most vok 16-éves lánz és én is 15 voltam amikor le vizsgaztam apám egyre erősködött hogy vegyünk ápn-t,de én nem akartam,de mamár nembánom ha sokan mondják h az lányos motor, mert nekem schooterem van és arra azért mondják h lányos mert azon nem kell váltanod csak simán fenn van a labad és a kezeddel a kormőánynál adod a gázt is! És attól hogy valaki 15 nem feltétlenül kell hogy, azt jelentse h baleseteket csinál mert ez csak a személytől függ hogy -hogy fogja fel az egészet mert nem játsza az eszét nem megy bárhol 60-70 nel hát persze mindig vannak kivételek!Sajnos
Remélem segitettem egy kicsit ha bővebben érdekel valami akkor irj személzesen egy levelet!
2009. ápr. 20. 04:52
14/15 anonim válasza:
szia. nem értek egyet a "semmilyen" válaszokkal. én fiú vagyok, és néha tényleg jó lenne, ha nem csak a sportrobogós haverokkal lehetne kerülni egyet, vagy lenne 1-2 lány is. ha szórakozásra kell, akkor szerintem vegyél váltóst. azon nemfogsz unatkozni, és erősebb is némelyik. A-ból B-be jutni jó a robogó is, de szórakozásra inkább sebességes (akkoris, ha lány vagy. 1-2 hozzászoksz :) ) nekem pl. keeway tx50em van. előnye hogy jó árban van, viszonylag erős, de a megbízhatóság sajnos nem az erőssége. ha alacsonyabb vagy, akkor jobban megfelelne szerintem derbi GPR 50, vagy aprilia RS50 (nemSR, hanem RS) csak ezek elég drágák. és aki aztmondta, hogy max 50cc, az talán kicsit hülye vélemény. mér? lányok nem motorozhatnak? az 50cc teljesítményét megunod előbb-utóbb, talán még a 125ösét is. má nemakarok sűríteni xD röviden annyi, hogy nyugodtan vegyél motort, akár nagyobbat is (de azért ésszel :) ) és inkább a váltóst ajánlanám. klassz lenne, ha 1-2 lány is ilyet használna :) majd lécci írd le, hogy mi mellett döntöttél. köszi :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!