Milyen endurót ajánlanátok egy lánynak?
Én ajánlok neked egy jót.Ez a legujabb fejlesztés.Nagyon jó és még fogyasztása sincs, [link]
Na jó most komolyan attól függ hány köbcentist szeretnél.
Vagy csak egyszerűen nézz szét a google.hu-n és hátha valamelyik elnyeri a tetszésedet
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:27
Te mit keresel itt? Mindenkinek adod itt a hülye tanácsokat aztán autód sincs meg sztem nem is volt :DD
Kérdésre:
Szerintem Yamaha DT 80 nagyon jó lenne neked, vagy esetleg egy Derbi Senda, de ha leírod hány köbcentiben gondolkodsz és mire kéne mégtöbbet tudunk segíteni :)
Jamaha Jog.Jó kis motor volt nekem is.Önindítós, kicsi és nagyon jól megy.keveset fogyaszt és csak tankolni kell mert megbízható.fürge és nem kell agyonpörgetni mint általéban az apríliákat stb.Nézz utána.
==Tomi==
Köszönöm az eddigi válaszokat. Pénzben olyan 150 ezer Ft-ig gondoltam, használtan. Elég pici vagyok, úgyhogy nem lenne nagy gond, ha leérne a lábam. :D
Egyébként semmi extra igényem nincs, terepen szeretném használni.
ja tényleg.Bocs nem figyeltem:D
==Tomi==
14:39 vagyok
Hát akkor én még mindig kitartanék a Yamaha Dt 80 mellett, egyébként jogsid van? Úton is szeretnéd használni?
Na itt egy jó DT neked:
Ha nem ér le a lábad akkor max leültetitek egy kicsit, ez van :D
Vagy van mégegy megoldás:
[link] :DD Persze gondolom ez nem tetszik :D
Egyébként hány éves vagy és milyen komoly terepre kéne?
Írj privit aztán segítek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!