Az anyád kérdése:
13 évesen rally. Roncsderbi?
Figyelt kérdés
Nah szóval egyik haverom most azt mondja 13 évesen már lehet roncsderbizni...erre csak kiváncsi vok hogy igaz-e....de a fő kérdés:
Nem dicsekedésnek de elég jól megyeget a vezetés..és keresztapám szerint aki rallyzott jobb vagyok mint ő ennyi idősen...és elgondolkodtam a dolgon hogy hol lehet vezetői engedélyt meg minden egyéb dolgot szerezni és mennyiért és hogyan és stb....hogy Mondjuk indulhassak egy zártpályás rallyn? (mert szoktam kijárni ilyenekre és vannak 13-14 éves indulók is :D
Meg am nem feltétlenül kell rallyzni csak szeretnék vezetni valamilyen módon mert egyszerűen már most imádom pedig még csak eldugott kisutakon mentem vidéken :DD
2011. aug. 14. 20:03
1/3 anonim válasza:
Te egy géniusz vagy!!!Próbáld meg a roncsderbit,szerintem az a nekedvaló.Csak így tovább!
2/3 A kérdező kommentje:
Jah most megnéztem roncsderbin van ifi kupa :D az lesz a nekem való ;)
2011. aug. 14. 20:48
3/3 anonim válasza:
gyerünk Schumi! menjetek haverral ki a bmxekkel és törjétek össze az nektek való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!