Motorosok! Ha lenne valami balesetetek, akkor ti visszatérnétek a motorozáshoz?
erre kíváncsi leszek.
És ha van valami történetetek, balesetről, és visszatérésről, vagy motorozás felhagyásáról, nyugodtan írjátok le!
3 éve lesz hogy motorozok de eddig soha nem estem még el.
Nem vagyok nagy motoros, 50-es robogóm van csak, és főleg azért járok motorral mert kevesebbet fogyaszt mint egy autó és autóm sincs még.
Jövő tavasszal tervezem lerakni az A korlátlan jogosítványt 21 évesen.
B-s jogsim megvan 17 éves korom óta,azóta levezettem úgy 150 ezer km-t balesetmentesen.
Minden álmom egy nagy sportmotor név szerint egy Suzuki GSX-R 600-as.
Kicsit félek attól,hogy szétzúzom magamat de az álom az olyan dolog,hogy ha van rá lehetőség akkor el kell érnünk.
Egy gsx-r 0-100-ra 4 mp alatt felgyorsul a vége 300km/h,de lehet az első időszakban egy 250-es vagy egy 400-as sport motort fogok majd venni.
Az én kérdésem az,hogy azért egy 600as sportmotorral lehet ésszel menni ha nagyon felelősségteljes ember vagyok?
Fiúk, ennyi f@szságot összehordani :D
1 - a robogó nem motor. Azért hívják robogónak
2 - robogóval, simsonnal, jawaval, stb nem az az ún motoros esés.
Jómagam léprepedés és megannyi törés után (természetesen ki kell venni ilyenkor) után visszaültem, de ismerek olyat, aki összes végtagjának eltörése után (nyílt törések, egyszerre) visszaült.
De olyat is ismerek, aki csak látott balesetet és letette örökre. Ha szereted, megszállottja vagy és kész.
Ha trippered lenne, soha többet nem k.úrnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!