Olcsó mopedautót tudtok? Linket nyomjatok. Smkp-s jogsival vezethető? Olyan jármű ami fedett, és smkp-s jogsival vezethető?
Smkp-s jogsival nem vezethetsz moped autót!!!
"B"-s jogsi kell ahhoz is!
De vezethetsz!
Csak a motorja nem haladhatja meg az 50ccm-t
A mopedautókat M-kategóriával lehet vezetni.
Amit nem lehet az már nem moped autó hanem mini autó.
A moped jelentése: segédmotorkerékpár.
Ez nem a köbcentin múlik!
Azért kell a mopedAUTÓRA "B"-s jogsi , mivel a kezelőszervei ugyanolyanok mint egy rendes autóé!
Lehet az 12ccm is,akkor is "B" kell hozzá!
Nekem is van 50ccm mopedautóm és nyugodtan vezetem A1 jossival (de M-el is vezethetném) már jópárszor igazoltattak)
Ezek az úgynevezet mopedautók már,hogy lehetnének mopedautók mikor 400-600ccm-es motorjuk van? Akkor ennyi erővel a fiat 500 vagy a kispolák is az lehetne.
Segédmotorkerékpár jogsival vezetheted az én kedvencemet.
Addig nem halok meg amig nem szereztem egy iet . a neve :
PIAGGIO APE 50
ez egy teherauto 3 kereke van
Mopedautót "B" kategóriás jogosítvánnyal vezethetsz!
Létezik 50ccm-es 2T és 4T benzines, és ugyanebbe a kategóriába tartozik az 500ccm-es dízel. Teljesítményre körülbelül ugyanakkorák. A 3 kerekű tricikliket lehet A1 vagy valami motoros jogsival vezetni. A jogszabály módosításkor változtatták azt meg, hogy "M" kategóriával NE LEHESSEN MOPEDAUTÓT VEZETNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!