Kedden megyek elsősegély vizsgára ugye most már sikerülni fog?
Már minden vizsgám megvan már lassan fél éve, és mindegyik elsőre sikerült kivéve az elsősegélyt.
Most fogok menni kedden nagyon félek, ez már a hatodik lesz.
Ugye mostmár sikerülni fog hatodszorra? Már teljesen el vagyok keseredve.
Mindenki tiszta baleknak néz, hogy állandóan megvágnak. :(
Mindig valami jelentéktelen apróság miatt húznak meg pedig készülök rá rendesen.
Én nem gondoltam volna, hogy ezen szivatnak a legjobban.:(
Nektek is ennyire nehéz volt levizsgázni ebből?
Nálunk mindenki átment a 20 fős csoportból. Nem is nagyon figyelt a vizsgabiztos. A nő már akkor töltötte ki a lapot, amikor még nagyban magyaráztunk. Nem tudom, hogy mit ronthatsz el, de ez azért furcsa. Lehet, hogy másik vizsgázóhelyre kellene menned. Milyen apróságokat rontottál el?
Nyugalom. Ha idegeskedsz, csak valószínűbb, hogy valamit hibázol.
Én elsőre átmentem, pedig rosszul lettem vizsga közben, és pont a szigorítások után két héttel vizsgáztam. De akkor bizony négy emberből csak egyet engedtek át (komolyan, négyesével mentünk be, és minden csapatból három megbukott).
Ha most is megvágnak, vizsgázz máshol!
Tanácsot annyit tudnék adni, hogy ne félj. Ha stabil oldalba kell rakni valakit, ne finomkodj, ne félj ha le kell tapiznod, nem veszi magára. Ha kötözni kell, nagy kárt úgysem tehetsz, bátran húzd szorosra. Vizsga előtt egyél-igyál, hogy te ne legyél rosszul. Viselkedj is magabiztosan, ne csak próbálj az lenni!
Tényleg vizsgáztatótól függ .azaz lehet máshova kellene menned, de ez már durva, mert tutira tudod.
Nekem meg lett elsőre. És izgultam.
És elrontottam stabil oldalfekvőt...és akkor kijavítottam a mozdulatot, ráadásul mondtam is hogy ,, jaa nem így... "visszatettem azelőtti pózba, majd újra jól XD:D
Meg szerintem húzottnál sem voltam 100 %:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!