50 es váltós motort szeretnék venni valami olyan ami működik is mit vegyek?
Figyelt kérdés
SIMSONT nee!! ja és max 100000ft2011. aug. 10. 20:25
2/7 A kérdező kommentje:
mármint olyat amivel váltani kell és nem automa ennyi erővel egy robogó is jobb mint a babetta
2011. aug. 10. 20:48
3/7 anonim válasza:
Simson is tökéletes, csak egy olyat kell kifogni ami nincs széthajtva.
Elvileg ezek is 50-esek, csak nem tudom, hogy mennyiért lehet kapni őket:
Aprilia MX 50,
Aprilia RX 50,
Yamaha DT,
Honda NSR,
Aprilia RS 50,
Derbi GPR 50,
Derbi Senda 50,
4/7 anonim válasza:
Mi bajod a Simsonnal? Egy S50-51 százszor jobb mint egy robogó és 80-100e-ért full felújítottat kapsz amihez 5 évig hozzá se kell nyúlni, de nekem mindegy, én 15 ezerért is működőképes Simsont vettem és még máig is bírja.
Amúgy vannak a régi német 50-esek Puch, Sachs, Zündapp és társai de ezek ritkák nincs alkatrész hozzájuk és drágák, örülj ha azok közül egy lerongyoltat kapsz 100e-ért.
Ha ragaszkodsz a váltóshoz és 100e-nél nem szánsz rá többet akkor inkább maradj a Simsonnál.
5/7 A kérdező kommentje:
simsonnal nincs semmi bajom egyedül csak az hogy nem tetszik . KÉSZ! amúgy köszi a válaszokat idá
2011. aug. 10. 21:10
6/7 A kérdező kommentje:
ig de még várom a válaszokat
2011. aug. 10. 21:10
7/7 anonim válasza:
A simson képes a legkisebb emelkedőn meghalni, állandóan szétesik a rezonanciától, nem vennék még egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!