Honda cbr-ről tapasztalatok? Vélemények?
Figyelt kérdés
1. motorom lenne :D2011. aug. 10. 15:02
2/9 anonim válasza:
Hany kobcentis, hanyas evjarat ennyit legalabb irj es hogy kb mennyi penzben gondolkodsz ne legyel ennyire bango, mert van 125os is es 1100as is szoval vmivel egeszitsd ki...
3/9 anonim válasza:
hát akármekkora fontos hogy kétüteműt vegyél 12000 lóerővel és szúnyoghanggal! lehetőleg 50es papírokkal! úgy lehetsz csak igazi boyrészer
4/9 A kérdező kommentje:
125ös.
amugy 17/L szal ne várjatok most tőlem nagy ismertetőt a motorról, örülök ha a márkát és a típust megjegyzem, nem véletlenül kérdezősködöm róla :D
2011. aug. 10. 19:59
6/9 anonim válasza:
ha vársz még egy kicsit, akkor a 250-esre is letehetnéd egyből, 18 éves korodba és én inkább 250-esre gyűjtenék, de te tudod
egyébként a cbr nagyon jó kis moszikácska
7/9 anonim válasza:
Masodik vagyok elnezest akkor hogy 1 kcsiit bunko voltam. Szerintem egy 17 eves lanynak ez egy tokeletes valasztas. Ahogy a neten regebb olvastam ugy neztem hogy ezek egy nagyonn megbizhato motorok es keveset is fogyasztanak..:)
8/9 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat :D azért nem várom meg hogy 250est vegyek mert nekem bőven elég a 125. elég vékonyka vagyok szoval ezzel könnyebben elbírok, nemakarom hogy kiugorjon alólam :D
2011. aug. 11. 09:09
9/9 anonim válasza:
nem voltál bunkó
a 250--est nem lehet kiugrasztani de legalább lehet vele előzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!