Napokba bal első kormányösszekötő gömbfej lett cserélve és a kocsi bal irányba húz. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Bal irányba könnyebb is kormányoznom mint jobb irányba.
Emelett a bal kerék "mozog" illetve olyan mintha kicsit pattogna, igaz, ezt nem mindig észlelem.
2011. aug. 9. 16:38
1/5 anonim válasza:
Ha mozog, az már régen rossz, főleg új kormány gömbfejjel. Alsó talpast is meg kellene nézni, futóművet beállítani, kopott gömbfejeket cserélni.
2/5 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló is írta bár én mindig párban cserélem ezeket a gömbfejeket nem túl drága dolog és így egyszerre kopnak el nagyából.
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, nemrég vettem gömbfejet.
A jobb oldali pár hónapja lett cserélve, a bal oldali viszont most.
De futóműbeállitás lesz majd belölle.
2011. aug. 10. 15:15
4/5 A kérdező kommentje:
Inkább azt tapasztalom folyamatosan hogy húz oldalra a kocsi, és "zúg" a kerék.
2011. aug. 10. 15:17
5/5 anonim válasza:
Hát a zúgás az általában kerékcsapágy gond szokott lenni fél éve nekem is az volt a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!