Külföldi motor vàsàrlàs?
Figyelt kérdés
Melyik orszàgbòl éri meg jobban sportmotort behozni hobbi célra?Esetleg hasznàltkereskedés webcímet ha tudnàtok mondani nekem,hàlàs lennék!2011. aug. 8. 09:04
1/5 anonim válasza:
Anglia vagy Németországból éri meg!Esetleg még Hollandiából.De én inkább Németországból hoznék be mert sokkal egyszerűbb a behozatala.Sok cég intézi már.Csak annyi hogy oda adod az árát és irtok egy szerződést és ők pár napon belül magyar forgalmival szállítsák is neked.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából én úgy gondoltam hogy kimegyek megveszem és én vissza is hozom!Nem akarok se forgalmit se műszakit se semmit rá!Hobbi célra lenne!
2011. aug. 10. 14:48
3/5 anonim válasza:
krossz motor?
hát még esetleg olasz országból
bár a magyar motorárak is nagyon lent vannak, 2 éves krossz motorok már féláron mennek, 400ért pedig felújítottat, meg mindenféleképp rendberakottat kapsz, szóval nem érdemes szerintem külföldön venni
4/5 A kérdező kommentje:
Nem egy suzuki gsx-r lenne az àldozat!
2011. aug. 12. 15:41
5/5 anonim válasza:
hát, azt már lehet, hogy jobb behozni külföldről, bár lehet, hogy Magyarországon is találsz papír nélkülit, olcsón
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!