Mi oka lehet hogy az autó többszöri indításra sem indul?
Figyelt kérdés
Nagyjából megpróbálom leírni. Az önindítómat megcsináltattam szerelőnél mert az volt minden probléma gyökere, viszont a pozitív kábelt úgy rakták vissza az önindítóra hogy az beleért a hűtőventilátorba így amikor bekapcsolt szépen eldarálta a kábelnak a felét. Azután nehezen indult az autó, de még is sikerült elindítanom legkésőbb második próbálkozásra. Ahogy nedves esős idő lett, azt autó 1-2x még elindult de többször már nem. Kicseréltem a komplett pozitív kábelt de így sem indul pedig azt hittem ez miatt nem ad le annyi áramot hogy beinduljon. Gyanakodtam üzemanyag szivattyúra és társaira de a kocsi bikával viszont elindul. Aksi jó, töltés jó, benzinszűrő nincs eltömődve. Gondoltam még arra hogy a gyertyák lehetnek a rosszak, esetleg benedvesedtek vagy valami. Ha valaki esetleg irányba tudna állítani hogy miket kéne megnézni az autón, akkor azt megköszönném!2011. aug. 5. 23:54
1/19 anonim válasza:
Ha bikával elindul, akkor akku probléma. Mikor letestelődött a +kábel, valószínűleg kinyírta az akkut.
2/19 anonim válasza:
saját akkujával forgatja rendesen az indítómotort?
3/19 anonim válasza:
Nyolc órára tedd fel töltőre az akksit.
Ha ezek után sem forgatja,akkor megrémült a diódahít az önindítóban.
4/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam másik aksival is, de azzal sem indult. Forgatja rendesen az önindítót de nem indul be. 1-2 alkalommal fordult elő hogy hallani lehetett ahogy a dugattyúk megmozdulnak de semmi több.
2011. aug. 6. 12:32
5/19 anonim válasza:
Ezt nem értem. Ha bikával beindul, akkor hogy lehet hogy saját jó akkumulátorról nem indul be? Valamit elírtál, vagy feket mágia kategória, mert a bikázás tulajdonképpen egy másik akkuról való indítás.
6/19 A kérdező kommentje:
Ahogyan mondtad, biztosan valami 'fekete mágia' mert gyújtókábelektől kezdve mindent kicseréltem, bikáról indul, de a saját aksiról nem, pedig többel is próbáltam. Lehet hogy önindító lesz a baja. Elég lassan lomhán teker. Másra nem tudok gondolni mert csak aksi vagy önindító lehet. Bár szerintem ismételten az utóbbi.
2011. aug. 6. 19:18
7/19 anonim válasza:
Nézd. Ha önindító lomhán teker és bikával beindul, akkor akksi. Leírnád nekem, hogy az akksit hogyan vizsgáltad le?
8/19 A kérdező kommentje:
Az eredetileg benne lévőt sehogy, viszont másikkal is próbáltam és ugyan az volt az eredmény. Egy valami viszont kimaradt, mégpedig hogy akkor még nem volt kicserélve a gyújtókábel. Remélem ez volt a probléma.
2011. aug. 8. 01:32
9/19 anonim válasza:
12:32 "Próbáltam másik aksival is, de azzal sem indult. Forgatja rendesen az önindítót de nem indul be. 1-2 alkalommal fordult elő hogy hallani lehetett ahogy a dugattyúk megmozdulnak de semmi több."
Akkor elég valószínű,hogy a bendix adta meg magát..
Ez még a jobbik eset.
10/19 anonim válasza:
Ha megoldódik, írd meg mi volt a hiba, mert mostmár kívácsi vagyok. Ha az akkun kívül bármi rossz mitől indul be bikával???
Milyen autó egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!