Miért nem tudnak olyan autót gyártani amiban a stílus, a megbízhatóság a szépség és a kényelem egyben van jelen?
nem a 8:59-es vagyok, de nekem is az a véleményem. 20 évvel ezelőt még megvolt a tipusokban a stílus, egyediség. Ma mit látsz? megnézel oldalról egy fordot, renault-t, toyotát, és nem tudod megkülönböztetni őket!
Mind egy kaptafára megy, így vagy tetszik valakinek, vagy nem. Nekem speciel nem. Nagyon vakarnám a fejem, ha a mai új autók közül olyat kellene választanom, ami tényleg tetszik!
A huszon-harminc éves kategóriából... Lássuk csak.. Ford fiesta mk1, kockalámpás (szerintem istenkirály a formája), Opel C kadett, Fiat spider, Honda civic-ek, Toyota corolla 1970-es évek vége, stb.stb.sb... és egyik sem hasonlít a másikra, nem egy kaptafa, megkülönböztethető!
36F
A kritériumok közé én hozzávenném a biztonságot is. Ami mondjuk behatárolja rendesen a formát ezáltal a szépséget.
Leginkább szerintem azért nem jöhet létre a tökéletes autó, mert a tökéletesség soha nem valósul meg, ez picit olyan, mint a kommunizmus, törekedni lehet rá, de megvalósítani soha nem lehet.
Az autóknál túlzottan összefügg minden mindennel, ahhoz, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni.
miért nem tudnak olyan autót gyártani, ami erős, és keveset fogyaszt?
azért, mert ezek a feltételek teljesen ellentétesek, tehát csak az egyik teljesülhet, arany középút nincsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!