Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor kell lecserélni egy...

Mikor kell lecserélni egy gumiabroncsot?

Figyelt kérdés
A gumi 4 éves, és nincsen semmi baja még a kopásjelző is elég távol van a tetejétől, de úgy tudom hogy bizonyos időközönként függetlenűl a futásteljesítménytől le kell cserélni a gumit biztonsági szempontok miatt.
2011. aug. 2. 14:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
kezdésnek nem vagyok öcsi, nincs jogod eldönteni hogy ki milyen sebességgel közlekedhet ,tudatlan az a6-os, bmw-és ezen típusú autósok nem 150km/h -val lötyögnek az úton, mert te a suzukiddal szakadékon hátszéllel 80-nal mersz, tudsz menni a felezővonalon a sebességtől hidegre fagyott arccal,aki el mer melletted menni az már szerinted paraszt. te gyökér
2011. aug. 3. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
a defekt az nem baleset hanem műszaki hiba!
2011. aug. 3. 21:57
 13/15 anonim ***** válasza:

"Az autóban (2000 A6 Q) csinált vagy 300 000 kárt.

Letépte a lökhárítót,szétverte a műanyag dobbetétet,lámpát,ködlámpát,vezetékeket de még a jobb első ülés alatti küszöb spoilert is."

öcsipók, töréskár keletkezett az autóban. mi ez, ha nem baleset?!

kettő: még mindig nem vagyok suzukis.

három: akkor is egy vadbarom vagy, hogy ezt így le mered írni, és mellesleg marhára nem érdekel a kamu dumád.

részemről a vita lezárva.

2011. aug. 3. 22:21
 14/15 anonim ***** válasza:
igaz biciglis.
2011. aug. 3. 22:29
 15/15 anonim ***** válasza:

néha azért figyelhetnél a helyesírásra. nem illik ez, a mostanra már gondolom hárommillió kilométeredhez... tudom, tudom, én meg nem írok nagy kezdőbetűt... kényelmesebb így, telefonról...

ha már leírod: biciklis.

el kell keserítselek. 6-700.000 km-t nem lehet megtenni biciklivel. az már az emberi teljesítőképesség határát súrolná. ja igen, kimatematikáztam a hárommillió kilométeredet. 130km/h-s átlaggal, 2,6 évedbe került volna megtenni. úgy, hogy nem aludtál, nem ettél, nem lassítottál, és nem álltál meg. egy átlag ember 100 év alatt nem megy ennyit, a 130 km/h átlagot pedig lehetetlen tartani. Hány évesnek is kellene lenned?! kb. 78-nak. nem igazán tartom valószínűnek, hogy egy 78 éves ember ne tudja helyesen leírni a "bicikli" szót... ragozzam tovább?! :)

2011. aug. 3. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!