Tehetek páncélt egy személyautóra, mint a Halálfutamban?
Tiltja bármilyen törvény, hogy egy személyautót így átalakítsak, és forgalomban részt vegyek vele?
Azt, hogy átalakítsd nem.
Azt, hogy a forgalomban részt is vegyél vele azt igen. Az autókon nem véletlenül van törési és gyűrődési zóna. Nem csak a te életedet védik, hanem a karambol másik résztvevőjének életét is. Képzeld csak el, hogyha egy normál autóval 20-30 km/h körül elütsz egy gyalogost akkor az jóeséllyel túléli. Ha ezzel a batár acélszörnnyel elütöd ugyan ennyivel cafatokra szakad....
12 éves kortól megteheted.
16 évesen a csajok fognak érdekelni.
18 évesen, meg ciki ezzel foglalkozni :D
Az alap motor helyett mit tennélbe, illetve milyen felfüggesztést alkalmaznál a futóműnél?
Ekkora súlynál leül az eleje a gépednek.
Mellékesen mire használnád?
Erre én is gondoltam már. Nagyon drága lenne megcsinálni.
De ha a filmért megtudták építeni, akkor megépíthető nem?
Ja, és ha ilyen kocsival közlekednék Budapesten biztos nem lenne egy barom se, aki le akarnak szorítani, vagy nekem jönni.
A gumi nem hinném, hogy ne bírná, de a gyári felfüggesztés egészen biztos megadná magát a súly alatt. Ahogy a motor valószínűleg nem bírná, hogy 1 tonnával nehezebb lett a gép. A váltó sem csipázná túlzottan... stb.
Kb egyedileg kéne egy ilyen gépet megépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!