Mennyiért és mennyi idő alatt tehetem le személyautóra a jogsit?
Feltételezzük, hogy nem bukok meg egyik vizsgán se, akkor mennyibe kerül? Pótvizsgadíjak? És megbukás nélkül mennyi idő, úgy az egész, szal a kezdetektől, amíg le nem teszem?
Másik kérdésem még, hogy a személyautóra való jogsi (nem tudom a kategória megnevezést, B talán) szal az milyen motorra jó? Ha mondjuk motort akarok vezetni, akkor majd kell még letennem valami plusz vizsgát? vagy hogy tanulok meg konkrétan motort vezetni, azért az mégis más mint az autó.
én esetemben még télen: Alkalmassági papír: 6500ft
Fényképek: 1000ft
Kressz tanfolyam: 25000ft
Kressz vizsgadíj: 4500ft
Rutin órák (8): 20800ft
Rutin vizsgadíj: 4700ft
forgalmi vizsga: 11000ft
21óra forgalmi: 44600ft
elsősegély díj: 3000ft
elsősegély vizsga:5000ft
okmányiroda: 4000ft
2,5 hónap
max 49ccm-es segédmotorkerékpárra jogosít
nagyobb moci, más jogsik, az már más téma.....
köszi a választ
Még annyit, hogy te akkor mindenen átmentél elsőre, szal ez a minimális költség?
Igen, szerintem is ez egy reális kalkuláció!;)
A motorról annyit, h igen max 49 köbcentiig vezethetsz(tahát robogót) és nem kell rá vizsga, magadtól kell megtanulni.
U.I.: NE menj a cigavérhez, mert bár ők olcsóbbnak mondják magukat, mire levizsgázol jobbik (anyagilag)esetben ott leszel, mintha máshol csináltad volna, rosszabbik esetben még több!
Nem hiszem, hogy mostanában elkezdem. Még itthon lakom,a szüleim nem akarják, hogy letegyem a jogsit, meg most lóvém sincs rá. Majd talán 1-2 éven belül azért szeretném, ha meglenne.
Mi az a cigavér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!