Vannak itt olyanok, akik utálják a gagyi 4 hengeres tuning autókat és a keménykedő h*lyegyekekeket, akik vezetik? :D
Háttt...Nekem nem rég valósult meg egy álmom.Az volt,hogy mindig is olyan verdát szerettem volna,ami megy,ha kell,de nem látszik rajta kívülről.
Sornégyes blokk van benne,igaz 2.8-as.Közelítőleg 350LE-vel rendelkezem.Nagyon szeretem az autómat,imádom érezni az erejét és ezért ügyködtem rajta.Meg is lett az irónia...Tartottam hazafelé egy négysávos főúton.Szépen,lassan 90-nel.Mellémjött egy rakéta suzuki-nem azért mondom,mert suzuki,hanem azért,mert mellémjött-azt elkezdett visszaszámolni,aztán nyomta neki veszettül.Eleinte nem is mozgatott,de aztán belángoltam.Utolértem,maradtam a seggében,amíg gyorsult egészen 190-ig,aztán kifulladt.Lemaradtam tőle,hogy erőt vegyek,addigra visszalassult ő is.Úgy 230-cal döngettem el mellette:DÁllva hagytam.Lehet,hogy már nem mer olyan bátran gyorsulgatni:)
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-30 22:06
A legértelmesebb hozzászólás ehhez a kérdéshez!
„És akinek csak a Suzukira futja? Szereti az autóját, javítani és javítani, meg szépíteni akarja, csak nincs rá pénzze?”
Oké, de ha már alakítgatja, akkor lehetne igényesen is.
Ronda homasitás kiegészítőkkel nem lesz sem jobb, sem szebb.
Namost,az,hogy a másik autójáról ki,mit gondol,ne felejtsük el,hogy az a sajá véleménye.Hiába veri a nyálát akárki,akárkinek nem lesz minden autó olyan kinézetű,amilyet minden ember szeretne.Talán nem kell magyarázni,miért.Ugyanakkor a másik oldalt ez tartja életben.Magyarán a megfelelni vágyás.És,ezért megvesznek az autóra mindenféle sz@rt,a piac pedig kínálja is.Én elég szánalmasnak tartom az ilyesmit.
Én nem azért pöcköltem fel az autómat,hogy a tesco parkolóban játsszam a fasz@agyereket meg a lámpánál menőzzek vele.Ebből jobb kimaradni.
A magam elvárásainak igyekeztem megfelelni és magasról teszek arra,kinek mi a véleménye róla.Persze lehet jó is meg rossz is,de azt vonatkoztassa a saját elképzeléseire,különben magának ad egy pofont.
Mondjuk a sornégyes,gagyi motorjáról annyit,hogy a kevesebb,mint egy tonnámmal és a háromszázvalahány lóerővel hozzá,igen széles körben lepörgi a többi hengerelrendezésű autókat:)
"" És akinek csak a Suzukira futja? Szereti az autóját, javítani és javítani, meg szépíteni akarja, csak nincs rá pénzze? Ilyen verzió érdekes módon senkinek sem jut eszébe. Valakinek az 1,3-mas Swiftje többet jelent, mint egy dúsgazdag korán kopaszodó kettesszekrény-alkatú fiatalembernek az AMG-s Mercija, mert többet dolgozott érte.
Egyébként hol van megírva, hogy csak az lehet büszke az autójára, aki 5,5millánál többet áldozott rá?""
Ja,szépítgesse csak,de ne szereljen rá sportkipufogót, amivel az emberek nyugalmát zavarja.
Nekem a szomszédomban van egy ilyen autó,és amikor elkezdte teljes gázzal próbálgatni az autó hangját,8évi szomszédi jó viszony ment tönkre 8mp alatt.
Már gondolkoztam rajta hogy purhabbal segítek egy kicsit a hangján, de a törvény még engem venne elő rongálásért. De neki hajnali fél 2-kor lehet rohangálni úgy az autóval hogy mások álmát megzavarja. A Rend őrei nem foglalkoznak velük,ahogy az utólag beépített xenonnal sem,és még sok mindennel sem. Csak a biztonsági övet büntessük 3kilóra,meg minél több gyorshajtót fogjunk az autópályán. Miért nem lakott területen trafizik? Itt sokszor 100felett is mennek,de általában 70alatt nem sikerül nekik közlekedni.
Jó volt a kérdés,jól fel is húztam magam.
Egy biztos,régen /ha valaki emlékszik még rá/,a koppány kipufogónál már rezgett a léc,hogy leveszik a rendszámot,pedig az sokkal halkabb volt mint a mostani sportrendszerek.
Igaz akkoriban a Rend őreinek még szürke gumibotjuk volt.
2-ik válaszolónak üzenném,hogy egy motor és egy autó soha nem összehasonlításra méltó mikor egy autó motorja 2 kerékre hajt és 1 tonnát mozgat meg az utasokat . egy motor meg vagy 300kilót mozgat
+utast és 1kerékre hajt szóval nem mind1 ,tehát a autó nem összekeverendő a motorral ( ha egy autó motorját beletennénk egy motor vázba akkor azt a 125-ös kis motorodat úgy odaverné hogy csak pislognál) ,mindenki a saját kategóriájában mérkőzzön meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!