Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol szivároghat be a viz a...

Hol szivároghat be a viz a kocsimba? VW Polo 95"

Figyelt kérdés
Kb egy éve van meg,eddig nem volt ilyen problémám vele, pár napja megmostam otthon, és mikor bent is tisztitani akartam észrevettem, hogy egy kisebb tócsa keletkezett az anyósülés padlóján, azután észrevettem, hogy a jobb hátsó ülés padlója is nedves,a söfőr felöli padlószönyeg is nedves volt egy kicsit, a kocsi a jobb felére lejtett amikor mostam,mit cseréljek ki, hogy ne szivárogjon be a viz?
2011. júl. 29. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Napfénytetős? Esetleg nem volt mostanába levéve az ajtókárpit?
2011. júl. 29. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:
nem napfénztetős, és nem volt levéve a kárpit sem, és semmi más sem,ezért is csodálkozok, hogy csak úgy egyik napról a másikra befojt
2011. júl. 29. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
fűtőradiátor. nyald meg a tócsát, ha édeskés, akkor hűtővíz, és elpukkant valahol a fűtőradiátor, vagy a csöve.
2011. júl. 29. 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:
A szélvédő gumikédere is elengedheti a ragasztást,ott is beázhatsz.
2011. júl. 29. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!