Mért van az mikor beindítom az autómat megy a motor, és mikor indulnák elfele fulladozik, nyomnám a gázt és szaggatva megy gondolkozik? Skoda felicia 1999 1,3
Nem AC pumpa, mert akkor a piros lámpánál is szaggatna, nagyobb gázadásnál szaggatna. Egyértelmű, hogy vagy gyújtáskimaradás, vagy alacsony a gyújtóenergia. Mivel írtad, hogy most lett gyújtógyertya cserélve gyanakszom rá, hogy nem megfelelő hőértékű lett belerakva, vagy csak silány minőségű. Légyszi írd már le, hogy milyenek voltak a kiszerelt gyertyák és milyenek lettek berakva. Műszaki jellemzőkre gondolok legfőképp.
Válasz:Drága gyertya lett belevéve 2500 ft volt darabja és belevaló ,mert szerelő rakta bele ,és jól ismerem a szerelőt .DE gyertya csere előtt is ezt csinálta ezért is cseréltünk benne gyertyát.Azt ajánlották nekem h vigyem el szervizbe és ott rákötik a compjuterre ...
Feliciát komputerre?!
Téged megtréfált valaki...
A kábelek átvizsgálása (részleges cserével) pár percet vesz igénybe,hidd el ott keresendő a hiba oka.
Csak azt nem értem,hogy egy "ismerős" szerelő miért nem tud ilyen gondot csípőből megoldani mint egy fulladós akadozás?!
Bár ha ő küldött szervizbe akkor ideje másik szerelőt keríts,nem baj ha idegen csak értse a dolgát.
:P
Én vagyok az aki kizárta az AC pumpát.
1., Az NGK gyertyát te vetted, vagy ő? Vannak a piacon hamisított NGK gyertyák.
2., Mennyire könnyen indul az autó? Mennyi ideig kell indítózni?
3., E85-öt tankoltál bele?
Mivel (ahogy leírod) hidegindítási problémáid vannak tippelek még motorhőfok jeladóra, termo-idő kapcsolóra, hidegindító spriccfejre.
Én vagyok az aki kizárta az AC pumpát.
1., Az NGK gyertyát te vetted, vagy ő? Vannak a piacon hamisított NGK gyertyák.
2., Mennyire könnyen indul az autó? Mennyi ideig kell indítózni?
3., E85-öt tankoltál bele?
Mivel (ahogy leírod) hidegindítási problémáid vannak tippelek még motorhőfok jeladóra, termo-idő kapcsolóra, hidegindító spriccfejre.
Válasz:
Én vettem a gyertyákat az unixnál!
Pöcre indul az autó!
Nem tankoltam e85 ösr
ezt nekem is csinalja ha hideg motorral hirtelen indulnek olyan néha mintha szaggatna de valamikor pedig olyan mintha vissza huzna az auto de 2-3 km utan már jár siman
Különben meg nem mindig csinalja attol függ meddig jaratom a motrot
S.Felicia 1,3 MPI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!