Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mért van az mikor beindítom...

Mért van az mikor beindítom az autómat megy a motor, és mikor indulnák elfele fulladozik, nyomnám a gázt és szaggatva megy gondolkozik? Skoda felicia 1999 1,3

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 10:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyobb gázadásnál is meg-megtorpan majd hirtelen nekiindul. Erre nekem AC pumpát mondtak, de lehet gyújtáskábel is...
2011. júl. 29. 16:55
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem AC pumpa, mert akkor a piros lámpánál is szaggatna, nagyobb gázadásnál szaggatna. Egyértelmű, hogy vagy gyújtáskimaradás, vagy alacsony a gyújtóenergia. Mivel írtad, hogy most lett gyújtógyertya cserélve gyanakszom rá, hogy nem megfelelő hőértékű lett belerakva, vagy csak silány minőségű. Légyszi írd már le, hogy milyenek voltak a kiszerelt gyertyák és milyenek lettek berakva. Műszaki jellemzőkre gondolok legfőképp.

Válasz:Drága gyertya lett belevéve 2500 ft volt darabja és belevaló ,mert szerelő rakta bele ,és jól ismerem a szerelőt .DE gyertya csere előtt is ezt csinálta ezért is cseréltünk benne gyertyát.Azt ajánlották nekem h vigyem el szervizbe és ott rákötik a compjuterre ...

2011. júl. 29. 23:18
 13/19 A kérdező kommentje:

[link]

NGK gyertya 2234 ft

2011. júl. 29. 23:22
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

Feliciát komputerre?!

Téged megtréfált valaki...

A kábelek átvizsgálása (részleges cserével) pár percet vesz igénybe,hidd el ott keresendő a hiba oka.

Csak azt nem értem,hogy egy "ismerős" szerelő miért nem tud ilyen gondot csípőből megoldani mint egy fulladós akadozás?!

Bár ha ő küldött szervizbe akkor ideje másik szerelőt keríts,nem baj ha idegen csak értse a dolgát.

:P

2011. júl. 30. 08:32
 15/19 A kérdező kommentje:
Akkor a legjobb megoldás ha elviszem a szervizbe ugye???
2011. júl. 30. 15:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Én vagyok az aki kizárta az AC pumpát.

1., Az NGK gyertyát te vetted, vagy ő? Vannak a piacon hamisított NGK gyertyák.

2., Mennyire könnyen indul az autó? Mennyi ideig kell indítózni?

3., E85-öt tankoltál bele?

Mivel (ahogy leírod) hidegindítási problémáid vannak tippelek még motorhőfok jeladóra, termo-idő kapcsolóra, hidegindító spriccfejre.

2011. júl. 31. 20:29
 17/19 A kérdező kommentje:

Én vagyok az aki kizárta az AC pumpát.

1., Az NGK gyertyát te vetted, vagy ő? Vannak a piacon hamisított NGK gyertyák.

2., Mennyire könnyen indul az autó? Mennyi ideig kell indítózni?

3., E85-öt tankoltál bele?

Mivel (ahogy leírod) hidegindítási problémáid vannak tippelek még motorhőfok jeladóra, termo-idő kapcsolóra, hidegindító spriccfejre.

Válasz:

Én vettem a gyertyákat az unixnál!

Pöcre indul az autó!

Nem tankoltam e85 ösr

2011. aug. 1. 21:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire vagy otthon az autóvillamosságban, de azon alkatrészek kimérésével kezdeném amiket leírtam utoljára. Így látatlanba műszer nélkül ennyit tudtam segíteni :)
2011. aug. 2. 23:18
 19/19 anonim ***** válasza:

ezt nekem is csinalja ha hideg motorral hirtelen indulnek olyan néha mintha szaggatna de valamikor pedig olyan mintha vissza huzna az auto de 2-3 km utan már jár siman

Különben meg nem mindig csinalja attol függ meddig jaratom a motrot

S.Felicia 1,3 MPI

2012. júl. 31. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!