Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szív a magyar ember annyit?

Miért szív a magyar ember annyit?

Figyelt kérdés

nem is tudom hogy miért keverték így a paklit folyton csak nélkülöznünk kell és ez már nagyon bosszantó pl: vettem egy kismotort egy olcsóbb fajtát jó lesz vele eljárni gondolom ide oda kisbolt ilyenek vettem bukósisakot is de jogsim nem volt mert többe kerül a jogsi mint a motor úgy gondoltam majd leteszem de tudtam a KRESZ-t kb 1 évig járkáltam ,restaurálgattam ami kitelt megjavítottam rajta már úgy nézett ki mintha messziről szép lenne erre az egyik barátommal megyünk a papájához és kanyarodok be egy kis utcába (jeleztem a kezemmel hogy kanyarodni akarok ) erre egy suzukis kiakart előzni mert az olyan menő hogy a kis motorost megijesztik és nem úgy sikerült neki mert elkezdtem fordulni nekem jött kb 40 el

fetrengtem a földön kezemből dőlt a vér és máshonnan is

ki szált a suzukis és hogy úgy mondjam nem magyar volt rendőrségi ügy lett belőle én 4 napig megfigyelésen voltam a kórházba és ugye se jogsim se biztosításom a motoron és engem fognak megbüntetni de piszkosul amikor nem én voltam szabálytalan még nem jött ki a büntetés de ... annyit mondok hogy a biciklim rendes megcsináltatására nincs pénzem nem értem miért miért ilyen nehéz az élet?

2011. júl. 28. 23:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
van egy 207-es eladó,ha érdekel :D
2011. júl. 29. 13:23
 12/15 A kérdező kommentje:
még a bírságot sem tudom kifizetni sajnos ezért most nem tudok erre még gondolni sem és ajánlom hogy tartsd meg a következő generációnak mert ha mindenki elpasszolja akkor elkerül egy hülyéhez aki összegányolja és széthajtja ezért van ilyen kevés az utcán megkel becsülni az ilyen régi dolgokat és megőrizni a következő generációig hogy meglássák a régit tervezést a régi csehszlovák formát.
2011. júl. 29. 13:31
 13/15 anonim válasza:

A tárgyaknak nincs lelke:) Majd később lesz egy fasza mocid, jó?:)

Mennyi a bírság?:(

2011. júl. 29. 13:49
 14/15 anonim ***** válasza:

tehát 16 vagy

rajtad nem fogják behajtani a bírságot, majd a család kenyérkeresőjén :( talán lehet kérni részletfizetést, vagy esetleg meg lehet más módon is egyezni a suzukissal...

egyéb esetben, ha nem tudtok fizetni, akkor a gyámod le is ülheti, azt hiszem napjára kb 500ft-al, szóval ezt a megoldást nem ajánlom, mert még diákmunkával is több pénzt lehet keresni, bár ha nem szeretsz dolgozni... ;)

2011. júl. 29. 14:27
 15/15 anonim ***** válasza:

teljesen megértelek.Nekem simsonom van, sokan kiröhögik azt a motort,de én nem szégyellek vele bulizni se járni!Hozzánőtt a szívemhez, ezen a motoron tanultam meg motorozni.Én megcsináltam a jogsit mopedre..

57 ezer volt a tanfolyamok, vizsgák.

11500 forint volt az elsősegélynújtó tanfolyam és a vizsga.

még rátettek egy lapáttal.. 4ezer forint OKMÁNYIRODAI ILLETÉK... szóval tényleg igazságtalan az élet, mivel ilyen sok pénzt lehúznak rólunk...sajnos nem mindenkinek van pénze minderre. sajnállak, tényleg:(

de talán azis megoldás jogsi nélkül, ha az út melletti földúton mész, ha van.

2011. júl. 30. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!