Miért szív a magyar ember annyit?
nem is tudom hogy miért keverték így a paklit folyton csak nélkülöznünk kell és ez már nagyon bosszantó pl: vettem egy kismotort egy olcsóbb fajtát jó lesz vele eljárni gondolom ide oda kisbolt ilyenek vettem bukósisakot is de jogsim nem volt mert többe kerül a jogsi mint a motor úgy gondoltam majd leteszem de tudtam a KRESZ-t kb 1 évig járkáltam ,restaurálgattam ami kitelt megjavítottam rajta már úgy nézett ki mintha messziről szép lenne erre az egyik barátommal megyünk a papájához és kanyarodok be egy kis utcába (jeleztem a kezemmel hogy kanyarodni akarok ) erre egy suzukis kiakart előzni mert az olyan menő hogy a kis motorost megijesztik és nem úgy sikerült neki mert elkezdtem fordulni nekem jött kb 40 el
fetrengtem a földön kezemből dőlt a vér és máshonnan is
ki szált a suzukis és hogy úgy mondjam nem magyar volt rendőrségi ügy lett belőle én 4 napig megfigyelésen voltam a kórházba és ugye se jogsim se biztosításom a motoron és engem fognak megbüntetni de piszkosul amikor nem én voltam szabálytalan még nem jött ki a büntetés de ... annyit mondok hogy a biciklim rendes megcsináltatására nincs pénzem nem értem miért miért ilyen nehéz az élet?
Sokáig én sem értettem az öngyilkosokat.
De arra kérlek, hogy ne add fel! Hány éves vagy, szabad megkérdeznem?
hello
én is megértelek, de kamasz vagy, ugye? nos azt gondolom, hogy rendesen zsebbenyúlós lesz ez az incidens, már ne is haragudj...
nos, az összes törvény kb. úgy sz@r ahogy van, ha szétnézel nyugaton, kb jogosítvány sem kell, ha ül melletted egy jogosítvánnyal rendelkező személy, és ez teljesen szabályos...
de azért azt neked is el kell ismerned, hogyha van robogód, akkor csak tellett volna 1 év alatt a moped jogsira, ami kb 50ezerbe kerül, és lehet részletenként is fizetni
egyébként sajnállak
és hát igen. kész rablás, amit végig kell szenvedni ahhoz, hogy jogosítványod lehessen. és az nem mentség, hogy ezek a szigorú szabályok ellenére igyekszenek kiszűrni az idiótákat, hogy minél kevesebb hülyének lehessen jogsija, mert nem így van, az összes hülyének lehet jogsija, csak a zsebébe kell nyúlni, és már át is ment a vizsgán
a teszteken több mint fele táblát amit kérnek kb életedbe nem fogod látni közlekedés során, de azért ott tudni kell, még akkor is ha 1 hét múlva már el is felejted
Hát..ha lenne jogsid,akkor azt is tudnád,hogy a kanyarodási szándék jelzése még nem azt jelenti,hogy azonnal be is kanyarodhatsz.
Nézd a jó oldalát!
Szerencséd,hogy nem egy IFA jött...
de éppen ez az hogy még egy robogó sem volt egy szakadt babetta amit 15 ezer huf ért vettem azért gondoltam arra hogy majd lesz egy jobb motorom akkor lerakom a jogsit
egyébként 16 éves vagyok és több örömöt nyújtott szerelni a babettát mint elmenni a disco ba és bedrogozni meg összehányni mindent így is minden pénzem beleöltem ebbe a kis gépbe és vége! evvel tanultam meg motorozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!