Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmim lesz? Bőv lent.

Forgalmim lesz? Bőv lent.

Figyelt kérdés
2 hét múlva forgalmi vizsgám. eléggé tartok tőle,annak ellenére h az oktató mondta h mehetek és nem is ellenkezett.félek mert ő azt várja el h ha mondjuk megyek az úton és 100mre előttem pirosat kapok ő úgy várja el h fokozatosan visszaváltsak 4ből 3ba,úgyh a kuplungot föl le engedem-.- és így tovább...de ez nekem nem megy:(csak úgy esetle h ha a kuplungot végig lenyomva tartom....meghúzhatnak azért ha meglátja a vbiztos h pirosnál váltok vissza 4ből 1esbe?
2011. júl. 26. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha valaki idáig eljut, és ilyet nem tud megcsinálni.......... nem fikázásból mondom ezt, de szerintem próbáld, erőltesd ezt a motorfék használatot...
2011. júl. 26. 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:
ezért nem buktatnak meg. csak simán rakd be 2esbe és engedd rá a kuplungot és fékezz.
2011. júl. 27. 01:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Pár alap dolog: az egyest gyakorlatilag csak az elindulásra használjuk, mozgó autót sosem teszünk vissza 1esbe!

Üresben és végig benyomott kuplunggal nem illik gurulni. A kuplungot egyébként is csak a váltás idejére nyomjuk be, tovább nem.

Hagyod gurulni az autót 4esben, és mielőtt leesne alapjáratig a fordulat, kiveszed üresbe és gurulsz még pár métert, de lehetőség szerint keveset...

Szerintem nyugodtan beszéld meg az oktatóddal hogy neked nem megy a visszaváltogatás, maradnál annál a verziónál, hogy 4ben motorfékkel gurulsz, fékezel és a vége előtt ki üresbe.

2011. júl. 27. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyégként a kérdésre a válasz: igen, forgalmid lesz :)
2011. júl. 27. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!