Renault Laguna II vagy Mazda 6?
Fogyasztásba abszolút a renault viszi a kupát. Autópályám 6. sebességbe 5 liter alatt is kilehet hozni. Városba meg 7körül. (Családba van egy Laguna) Alkatrész a lagunához van, csak mocskos drága. Motorja tökéletes, elektronika már szarabb egy fokkal. Mazdáról nyilatkozni annyit tudok, hogy egyszer mehettem egy kört egy rx8-al, de az arcomon maradt a vigyor.:)
Üdv, Brain
Hogyan jutottál arra az elképzelésre, hogy e két autó közül akarsz választani?
Én személy szerint sem a Renault-t, se a Mazdát nem ajánlom.
VW Passat esetleg?
Ide talált megint egy Passátos! Ha neki ez a két autó tetszik pl, akkor mi f*sznak erőltetitek a passátot? Az én kedvenc autóm az Opel Omega, mégsem tukmálom rá, hanem segítek neki a hasznos válaszommal.(remélem hasznos)
Amúgy a szerelési költség az változó. Attól függ hol szerelteted, de szerintem nem drágább a szervíz egyiknél se.
Üdv, Brain
Mazda.
Bármelyik szériát veszed, nem járhatsz rosszul. Vezettem 2006-os dízelt és 2010-es benzinest is, egyik legjobb a kategóriában. Főleg ha szereted a keményebb autókat, és nem taknyot akarsz a kuplung helyén, mint sok új kocsiban van. :)
Vedd meg a renault. Angliából 300 ezerért komplett donorautót tudsz hozatni alktrésznek!
Üdv, Brain
Előző vagyok:
Amúgy amíg ment a kocsi, addig úgy ment mint az álom, 2.2 150 le, 6 gangos váltó. Viszont a hátsó ülések k*rvára kényelmesek és a beltér is kellemes, hiszen francia autó...
15:14
Hát haverodék szó szerint megszopták, de miért? Mert megbízhatatlan f*szjankótól vették. Eleve nem vettem volna meg azt amibe nem jó egy két cucc és francia autó! Ne érts félre, utálom a francia kocsikat, mint a szart, de a lagunában kellemeset csalódtam. 1.9dci motorral 6-os váltó, mint az álom.
A kedves kérdezőnek:
Jól nézd meg a kocsit, mert járhatsz úgy te is. Ha kipróbálod, nézd meg egyből mikor odamentél, hogy meleg-e a motor, és ha igen menj el, mert direkt járatták. Hideg motorral menj vele egy jó nagy kört 10-20 km. Akkor már kiderülnek a dolgok és minden kapcsolót kattogtass közbe.
Így tuti megtalálsz egy jó példányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!