Szerintetek jó motor a Romet Zetka?
Szeretnék venni egy új segédmotort és erre esett a választás. Én soha sem szerettem a robogókat és nincs nagyobb motorra jogsim. A véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy hülyeség lenne, vagy megérné az árát.
Nem érdekel más motor.
nem lehet olyan rossz még ha kínai alapjai vannak is, Kínában a 30 éves hasonlók gépek még ma is rohangálnak nem kis számban, és egy robogónál csak jobb, bár 300 elég húzós érte, én 200-nál nem adnák többet érte, annyiért inkább vennék egy 7-8 éves nevesebb gyártmányt,de ez új és új robogót is kb ennyiért kapsz.
És 50-es 4 ütemű- ha normálisan használod és rendesen karbantartod, nem hanyagolod el örök élet, akármilyen anyagból van is.
Kössz a válaszokat!
Én a 2. válaszolóval értek egyet.
Ez Honda koppintás, nem kínai csak a blokkja saját fejlesztés. Szerintem a 300ezer annyira nem sok érte, mert egy új Aprilia SR is 500ezer forint. Hiába erősebb az, de szerintem nem szebb, meg hát ezen én váltok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!