Melyik Naked bikeot tartod a legszebbnek? Márka, köbcenti mind1
Figyelt kérdés
Barátomnak segienék választani, d eami nekem tetszik nagyon azt ő nem szereti...ezért vagyok kiváncsi más nézetére2011. júl. 25. 19:23
1/10 anonim válasza:
Triumph Speed Four, Triumph Speed Triple, Triumph Street Triple :D van élet a japán motorokon túl is
4/10 anonim válasza:
Legszebb? Ha a Csepel 250-et és a Kawasaki Z550-et nem számítjuk a koruk miatt, akkor Ducati M900. :)
5/10 anonim válasza:
* mielőtt kapok azért amit előbb mindtam: tudom hogy nem japán, de iszonyatmód tetszik még mindig a formája.
6/10 A kérdező kommentje:
Ááá nekemis az álmom a 700as Ducati Monster! hálistennek 77 centis ülésmagassága pont jó lenne nekem.. nem nőttem nagyra.. .ám pont ez nem tetszik neki,pedig szerintem a legszebb naked ami a piacon van...
2011. júl. 25. 21:31
7/10 anonim válasza:
sajnos egyik sem jön be, de az új cbr 600-as nagyon tetszetős, de nem tudom, hogy naked-e de szerintem igen
ha motort vennék, akkor yamaha fazer 1000, r6, r1, ha pedig tele lennék lével, akkor újat ,méghozzá honda cbr 600, kawasaki z1000, de leginkább zx-10r
8/10 anonim válasza:
ezek közül gondolkoznék, de sajnos nem tehetem :(
9/10 A kérdező kommentje:
ezek amiket felsoroltál mind szupersport. illetve es fazert nemtudom=)
2011. júl. 27. 18:19
10/10 anonim válasza:
nem. a fazer, és a cbr 600-as az naked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!