Szeretnék V8-as, vagy legalább V6-os hangot elérni 1.5-ös diesel-es PH2-es Renault Thalia-mon. Hogyan tudnám megvalósítani? Elég ha felfúrom a kipufogó dobot, vagy valami komolyabb megoldásra van szükség?
először is nem diesel es hanem Diesel autó
Van benzines és Diesel.
V 6 os hangot soha nem fogsz elérni soros 4 hengeressel. Mert ott nem minden ütem egyforma van hogy 2 hengerben egyszerre gyullad be a gázolaj. Így a hangja ketyegős.
A legegyszerűbb,ha veszel egy Soundracer nevű elektronikus kütyüt.Ezt az autó hangrendszerére (és talán a fordulatszámmérőre) kell rákötni.A fordulat növekedésével arányosan tudja utánozni több autó hangját.Ferraritól a NASCAR-ig. :)
Ehhez viszont elengedhetetlen egy jó hangrendszer.Mondjuk az még így is olcsóbb,mint egy V8-as fenntartása. :)
Én meg azt szeretném,ha az ezres Swiftemnek Subaru impreza-hangja lenne.
Tud valaki segíteni? :D
17.28. De egyet értek veled!
Arról már nem is beszélve, elég hülyének néznék az embert, ha a thália hangja V8 szerű lenne. Valahogy nem állna jól neki...
Én "ma 17:23"-nak adnám a pontot, az egyetlen megvalósíthatő mód. :D
De legjobb lenne a motortérben és a hátsó lökhárító alatt elhelyezett hangszórókkal, mintha láttam volna speciális, akár nagy mennyiségű víznek is ellenálló darabokat valami amerikai oldalon. :P
állítsd el a vezérlést pár fokkal... vagy ilyet szeretnél: akkor dobj alá egy 60-as rendszert meg csináltasd meg a hengerfejet oszt meg is van :P
http://www.youtube.com/watch?v=bvle8HzzbSs
ezen jobban hallani:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!