Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 200. 000 FT-ért lehet venni...

200. 000 FT-ért lehet venni megbízható, jó állapotú vw golf III-ast?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 11:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ennyiért nem nagyon... 400-500 körül már talán
2011. júl. 25. 11:49
 2/13 A kérdező kommentje:
4 évi nyári munkával lehet annyit keresni dombóváron?? :)
2011. júl. 25. 11:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha polot vennél?
2011. júl. 25. 11:53
 4/13 anonim ***** válasza:

persze.... ha havi 100.000-t kapsz kézbe nyári munkával...

akkor talán kapsz valami szakadt 3-as golfot 4 kilóért...

de akkor még nem irattad át, és nem fizettél rá biztosítást se. gondolom legalább 1.6-os kell.

2011. júl. 25. 11:56
 5/13 A kérdező kommentje:

jogsim úgy is min. 4 év múlva lesz :)

csak tetszik :D

és gondoltam megkérdezem

gondolom nem dombóváriak vagytok :D

de nem tudjátok hol tudok utána nézni nyári diákmunkáknak??

2011. júl. 25. 12:06
 6/13 A kérdező kommentje:

2. kommentelő, az nekem nemnagyon tetszik :D

vagy akár egy régebbi peugeot is jó vásárlás lenne? :D

pl 205

2011. júl. 25. 12:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Ne a vételárába gondolkodj!A vételár az az első,belépő összeg ahhoz,hogy autód legyen.Utána át kell íratni,ami kb. egy százas.És ezek után már lehet is lapátolni befelé a pénzt.Aligha akad pénztárca,aminek a tartalmát ne tudná benyelni egy autó.

Szóval,szerintem úgy készülj az autóvásárlásra,hogy legyen havi 40-50 ezred feleslegbe.Ha ezt elő tudod teremteni,akkor már érdemes nekivágni.

Mondjuk,ha nem lehet lebeszélni az autóvásárlásról,akkor biztosan akarod annyira,hogy lesz is egy,addig meg sokmindent megtudsz még erről.

Azért két kilóért egy 3-as golf nagyon alkalmi vagy nagyon ratyi,amire sokat kell költeni.Nézd meg a hahu-n,hogy melyik a legdrágább 3-as,és mindjárt kapsz egy képet,hogy ami negyed annyiba kerül,az még lehet frankó gép is,de ami nyolcad,tízedét éri az vaamiért ugyanúgy kitűnő állapotban.Ez azért több,mint gyanús...

2011. júl. 25. 12:49
 8/13 anonim ***** válasza:
"200. 000 FT-ért lehet venni megbízható, jó állapotú vw golf III-ast?" Sajnos ennyiért se megbízható se jó állapotú kocsi nincs még akkor se ha golfon kívűl is nézelődünk.
2011. júl. 25. 13:30
 9/13 petya_4 válasza:
nyugottan vegyél öreg autót meg bízhatóbbak mint a maiak... 200 ból 3mas golf nem jön ki de 2es már van bőven meg ajánlom még az opel kadettet... az olcsó és jó franciát ne vegyél mert a szervízre rá megy a gatyád is...
2011. júl. 25. 13:30
 10/13 petya_4 válasza:
a régi német dieselek nem verseny autó eggyik se... de az 90 el neked az a világból ki megy még... és 5 6 litert esznek... biztosítás szotyiért van... néha olajat cserész és ennyi... télen nyáron elindul megy megáll nekem 89 es kadettem van 1.7 D és már vagy 2 szer át pördült benne az óra.. de ha kimegyek beülök... teker és indul a mai napig
2011. júl. 25. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!