200. 000 FT-ért lehet venni megbízható, jó állapotú vw golf III-ast?
persze.... ha havi 100.000-t kapsz kézbe nyári munkával...
akkor talán kapsz valami szakadt 3-as golfot 4 kilóért...
de akkor még nem irattad át, és nem fizettél rá biztosítást se. gondolom legalább 1.6-os kell.
jogsim úgy is min. 4 év múlva lesz :)
csak tetszik :D
és gondoltam megkérdezem
gondolom nem dombóváriak vagytok :D
de nem tudjátok hol tudok utána nézni nyári diákmunkáknak??
2. kommentelő, az nekem nemnagyon tetszik :D
vagy akár egy régebbi peugeot is jó vásárlás lenne? :D
pl 205
Ne a vételárába gondolkodj!A vételár az az első,belépő összeg ahhoz,hogy autód legyen.Utána át kell íratni,ami kb. egy százas.És ezek után már lehet is lapátolni befelé a pénzt.Aligha akad pénztárca,aminek a tartalmát ne tudná benyelni egy autó.
Szóval,szerintem úgy készülj az autóvásárlásra,hogy legyen havi 40-50 ezred feleslegbe.Ha ezt elő tudod teremteni,akkor már érdemes nekivágni.
Mondjuk,ha nem lehet lebeszélni az autóvásárlásról,akkor biztosan akarod annyira,hogy lesz is egy,addig meg sokmindent megtudsz még erről.
Azért két kilóért egy 3-as golf nagyon alkalmi vagy nagyon ratyi,amire sokat kell költeni.Nézd meg a hahu-n,hogy melyik a legdrágább 3-as,és mindjárt kapsz egy képet,hogy ami negyed annyiba kerül,az még lehet frankó gép is,de ami nyolcad,tízedét éri az vaamiért ugyanúgy kitűnő állapotban.Ez azért több,mint gyanús...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!