Első autónak szerintetek milyet vegyek? Én Suzukira gondoltam, arról azt halottam hogy nincs sok gond még a 10-11 évesekkel sem.
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 21:09
21/23 anonim válasza:
Azt se tudod mit beszélsz... Se egy konkrét típust nem említettél, se semmit csak beszélsz a fellegekbe. Írj konkrét példát. Típus, motor, évjárat. Egyébként én nem védem az Opelt, te kezdtél el itt pörögni a témán...
22/23 anonim válasza:
Én mondjuk konkrétan egy szóval nem említettem hogy az OPEL hú de király!
A BMW az már autó,de ahhoz nem csak jogsi kell,meg papírok! Egy komolyabb BMW vetekedik még a legjobban meg"Tuning rácsingolt" Suzuki vagy Opel árával is! És persze a BMW szereti a hasát! De ha az autó fenntartásra akarja szánni a pénzét akkor persze: BMW-re bíztatnálak kedves kérdező!
Persze abból ítélve hogy Suzukit írt,így alapjában rájöhetünk hogy olcsó fenntartású autót akar!
Első autónak jó még egy teljesen karbantartott Lada is!
II-es III-as Golf amint írtam! Persze az Opel azért egy kicsivel feljebb van mint a Suzuki!
Persze nem mindegy melyik Suzuki!!! Van a japán Baleno! Az már kicsit jobban össze van rakva!
23/23 anonim válasza:
a 12:11-es vagyok. nem nem vagyok suzuki fétises, nincs is, nem is szeretnék, de Opelt se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!