Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A KRESZ-re nincs valami...

A KRESZ-re nincs valami gyakorló szimulátor?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ahol a kormánykerék mögül vagy felülnézetből lehet látni a kocsit és menni kell a városban, és egy kicsit "élesben" lehetne gyakorolni a szabályokat. Valami olyasmi, mint a gta-játékok, csak KRESZ-kiadásban.
2011. júl. 21. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
volt valami driving school azt hiszem mindjárt keresek neked
2011. júl. 21. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
***** tessék ez torrentes letőltés remélem jó lesz :D nem ismerem ezt a szimulátort de rem nem lesz gagyi :D

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 21. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Wow, nagyon-naygon köszönöm! Már ki is próbáltam!

Pontozza fel mindenki!:D

2011. júl. 21. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy ezek a szimulátorok nem sokat segítenek, márpedig azért, mert teljesen más a kis monitoron (15-17 col) átlátni a dolgokat, mint a valóságban 180, vagy akár még nagyobb foknyi szögben. Legalábbis nekem sokszor az a bajom, hogy akkora területet kéne belátni egyszerre, egy szemvillanás alatt, amekkorát nem tudok. És az még egy dolog hogy a területet belátni, de minden infot elsőre fel is dolgozni, megérteni. Szerintem ezt kell(ene) leginkább gyakorolni, ezt viszont csak az életben lehet. Mész a buszon és közben úgy nézed a busz környezetét, mintha te vezetnéd, hol mi a közlekedési rend, kinek van elsőbbsége, stb...

Pluszban a szimulátorokban a tükrök jóformán használhatatlanok, a holtteret jóformán lehetetlen belátni, és itt is igaz, hogy más egy bill-t nyomkodni, meg más minden végtagodat összehangoltam mozgatni.

Ezeket tapasztalatból írom, én próbálkoztam ilyennel, de a fenti okok miatt hamar letettem róluk. Játéknak jó, de ezekből még véletlenül se szűrjél le olyan tapasztalatot, hogyha a játékban jól megy, az életben is jól fog. A kettő különböző dolog.

Ezek a szimulátorok akkor jók (mondjuk teher vagy busz esetében) ha van 3-4-5 monitor előtted, ugyanúgy nagyjából 180 fokos szögben mint a valóságban, és elég csak a tükrök szerint vezetni, nem kell még külön holtteret is nézegetni...

A kérdésre válaszolva: 3D driving school, 3 fahrschule, (a kettő lehet hogy ugyanaz) meg van valami ultimate driving akármi is...

2011. júl. 21. 20:52
 5/6 anonim válasza:

Igen, pontosan egyetértek az előttem szólóval.

És igen, más a billentyűzetet nyomkodni, mint a valóságban lenni. Mert a valóságban meg kell tanulnod a lábad, és a kezed egyszerre használni.

Amúgy tényleg jó ez a játék. :)

Én is köszönöm a linket :D

2011. júl. 22. 20:31
 6/6 anonim válasza:
nem jó a link el van távolítva!!!!
2012. jún. 18. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!