Honnan lehet tudni hogy melyik kereket hova kell tenni az autón?
Vissza kéne tennem a téli gumit, de sajnos nem tudom melyiket hova kell tenni ugyanis nemrégiben vettem az autót és a régi tulaj rosszul rakta fel őket, ezért amikor levettem én hiába jelöltem meg. A gumin nem találok semmilyen jelzést.
Ilyenkor hogy döntsem el?
Köszönöm a választ,csak van egy kis gond ezzel,megnéztem,és tényleg 2 kerék láthatóan kopottabb a másik 2-nél,de ezzel kapcsolatban is lenne 2 kérdésem.Az egyik:ha megvan a 2 első akkor az már mindegy melyiket teszem bal oldalra és melyiket jobb oldalra?
A mások dolog:Az előző tulaj rakta fel őket rossz sorrendben és tartok tőle hogy az azért kopott össze az első 2 kerék mert oda lett téve egy hátsó egy első helyére.
Bocs hogy ilyen problémás vagyok,de köszönöm a segítséget.
Bízd a gumis szakemberre, te gép nélkül ugysem tudod felnire szerelni az autógumikat, és súlyozni, centrírozni kell.
Egyébként sem mindegy, ha forgásirányos a gumi, hogy melyiket hova rakod.
Ha durván kopott, meg nem is veszélytelen visszatenni
Nem durván kopott,azért én se tennék fel slick gumikat. :)
Csak a télivel amikor feltettem nem volt gond (ott rá van írva angolul a gumira),csak reméltem megúszom ezt is itthon.
De azért köszi.
A bordamélység is fontos, de a forgásirány méginkább. Biztos, hogy jelölve van a gumin.
Ha nem találod, akkor tényleg irány a gumis!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!