Etanol átalakító után benzin?
Mi 1 éve szereltettük be a kocsinkba (Suzuki Swift 1.3), de megbántuk. Alapjában véve jó lett volna, környezetemben akik használják, csak pozitív véleménnyel vannak róla. Esetünkben azonban a "szakértő" rosszul szerelte be... így az 5-6 literes fogyasztásról megugrott 9-10 literre, a CO-kibocsátás is megzavarodott, tönkrementek a belső alkatrészek.
Summa summarum ki fogjuk vetetni, de továbbra is használni fogjuk kb. fele-fele arányban. Merthogy átalakító nélkül is bátran lehet etanollal keverni a benzint.
Lebeszélni nem akarlak, mert tényleg jó csak arra figyelj, hogy jól szereljék be :)
Ja és az átalakító behelyezése után is használhatsz benzint.
ja ja jól írják előttem, emelik az e 85 árát, nem fogja megérni, alacsony fordulaton amúgy nekem erőtlenebb a céges járgány, magason meg megugrik mintha belerúgnának.
többletfogyasztás +20% városon kívül,+30% városban szóval én a sajátba nem tetetek. pláne hogy több fogyasztással megemelt árral nem éri meg alkohollal hajtani amit benzinesre terveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!