A nagy motoros ruha életet is menthet, vagy pedig csak a csúszásoknál számít csak?
Hát hiába van benne protektor meg minden egyéb,ha elesel és csak 20 km/h-val nekivágódsz egy oszlopnak vagy egy padkának akkor szinte semmit se ér mert eltörik a csontod,nyakad ,gerinced.
Általában csak a kicsúszás ellen védenek mert akkor ugyan elkopik a ruha,de legalább nem a te bőröd kenődik le az aszfaltra
Ha keményített néhol akkor menthet zúzódástól, de bordatöréstől gerinctöréstől nem igen.
Viszont ha csak sima ruciról van szó, akkor a fő célja a bőröd sértetlensége.
köszönöm szépen a válaszokat, amúgy ilyen ruhára gondoltam... esetleg valaki tud jobb minőségűt vagy csak simán jobbat azt megkérném hogy írja le:) köszönöm:)
Úristen!
200 rugót képes vagy kiadni érte?
szerintem megéri mert az életedet is megmentheti és akkor örülni fogsz h kiadtál 2kilót érte.
én hasonló alpina ruhát vettem sváboknál 260ezerért és meg vagyok vele elégedve
Mondjuk egy 200rugós ruha életet menthet egy nagyon profi bukóval!
Itt nálunk is volt egy srác aki 140-nél tette vissza a gyorsulási mocit és nekicsattant a busz oldalának! A RUHA MENTETTE MEG AZ ÉLETÉT! (nem azt mondom,vannak a srácnak maradandó sérülései-jobb keze gyengébb és a lába nem strapabíró,magyarán sportolni nem tud vele) de a hétköznapokra kiválóan alkalmas a teste!!!
Neki is 150-180ezres mocisruhája volt!!!
Én azt mondom: Ha komoly gyorsulási van végy egy jó ruhát de ne 10ezreset!
De simson schwalbe-hoz ne vegyél külön ruhát!!
Hogy is mondjam: egy jó százezres nagyságrendben lévő ruha olyan mint a kocsiban a biztonsági öv! (csak nem téged ha nem a sérüléseid fogja meg)!!! SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!