Menyibe lenne egy komplett motoros ruha?
Jó választás,én is ilyen motort néztem csak 20 éves vagyok és apukámék nem támogatnak nagyon a motoros jogsiba
Múltkor voltam a Yamaha márkakereskedésnél
Egy komplett bőrruha,ami tartalmazza a protektorokat is körülbelül 200-250 ezer között van
Egy motoros cipő/csizma:40-50Ezer
Kesztyű:10Ezer
Egy jó bukósisak meg szintúgy:50-80 ezer között,persze van 100 felett is
Tehát nagyjából csak ezek kellenek,motor színéhez választott ruhaszín,és te leszel az ISTEN
Alsó hangon ha normális öltözetet akarsz,nem a leggagyibbat de nem is a legjobbat akkor számíts mindennel együtt :
Minimálisan 350.000 Ft-ot
Maximálisan kb 500.000 Ft-ot
De bunkó vagyok elfelejtetem meg köszönni bocsi!
KÖSZÖNÖM AZ INFORMÁCIÓKAT!
itt nézz szét:
www.kepesmotor.hu
itt viszonylag negyed-fél áron megtudod venni a felszerelést, akár újat is
egyébként az R1-es az elég jó motor, kényelmes is, viszonylag de én sokkal inkább az R6-ost ajánlanám
ha gondolod kifejtem bővebben is a véleményem, de most nem írok többet
"Maximálisan kb 500.000 Ft-ot"
ez nem egészen így van, múltkor láttam egy arai sisakot, 270-280 ezerért, és az olyan ruhát amikor a kabátrész egybe van a nadrággal cirka 330ezerért
először is nem kellene r1-est venned első motornak!
másodszor pedig 250ből bőven megvehetsz mindent (és nem gagyikat)
én vagyok a kifejtős
az, hogy külsőre tetszik egy motor, még nem jelenti azt, hogy az való neked, és közel sem biztos, hogy tetszene neked az a motor miután kipróbáltad
egyébként leírom egy olyan átlag motoros véleményét az R1-ről, mint amilyen én vagyok:
tehát ez a motor kényelmes amikor ülsz rajta, a hangja nagy, a kanyarokban profi kéz alatt sok-sok év tapasztalat után rajta marad az íven, de egyébként ha nem akarsz 300-al száguldozni akkor az ereje kihasználhatatlan
akkor is kihasználhatatlan az ereje, ha 200 fölött nem akarsz úgy gyorsulni hogy gázadásra egykerékre álljon
én teljesen fölöslegesnek érzem ezt a nagy erőt túrázásra, motorozgatásra, de még sportolásra is csak a legprofibbaknak való kizárólag pályára
ellenkező esetben tehát ha nem vagy ügyes csak idő kérdése, hogy mikor borítod magadra a motort
én az R6-ost ajánlanám, de csak azután vedd meg, miután mentél vele jópár kört, bár én azt is erősnek tartom, de ennyi azért kell egy rendes gyorsuláshoz, bár 200 fölött egy kicsit lomha már és 250? körül van a vége is úgy gondolom, hogy ez bőven elég és nem kell 200-al menni sem, mert a legdrágább ruha sem véd különösebben a csúszáson kívül semmitől, gondolj bele, mivan ha "repülsz" egy kicsit a levegőbe? én 30 centiről estem rá a térdemre, azóta se rendes a járásom...
még egy gondolatot hozzáfűznék néhány sorral feljebbi mondandómhoz: egy motor nem lesz attól jobb, ha erősebb, sőt erre van rengeteg ellenpélda is
pl én mentem most az új cbr600f-el külsőre nem tetszik, de amit nyújtott motorozás közbe... én még életembe nem mentem ilyen jó motorral, de az első lámpáját én bűnrondára sikeredett gsxr koppintásnak érzem, de ettől függetlenül ha lenne rá pénzem, az lenne az első hogy megvegyem az új cbrt, mert amit nyújtott az rendkívüli volt
üdv
már leírtam, de úgy látszik, hogy nem vetted a lapot
egyszóval az ereje túl sok, mindenben drágább mint a 600-as de nem feltétlen nyújt nagyobb élményt, sőt
egy motor attól nem lesz feltétlen jobb, hogy minél erősebb
és mint írtam, nagyon sok tapasztalat kell mind a kettőhöz, de a 600as sokkal könnyebb eset
egyébként a 600ast sem fogod sosem kimotorozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!