Mi lehet a baja? (HELP LÉCCI) többi lent SIMSON S51b
Figyelt kérdés
Sziasztok nekem az a problémám a simsonommal hogy hidegen elég nehezen indul pl: ha hidegen be akarom indítani 2-3 percig szivatózni kell mert különben leáll és még az a baj h nem húz elég rendesen.még azt kell tudnotok h egy s51b van nekem és 33-as benzin van benne mert most lett ujradugózva gyűrűzve.2011. júl. 4. 14:57
1/7 anonim 

válasza:

Nem írom le sokadszorra, hogy hol b*sztad el. Elárulom nem a Simson hibája, hanema tiéd. Találgass csak...
2/7 A kérdező kommentje:
figyelj én most írtam először simsonos kérdést nem tudom h kivel keversz össz de ha nem hiszel nekem akkor nézd meg a kérdéseim közöt.
2011. júl. 4. 15:27
3/7 anonim 

válasza:

40-es keveréket tegyél bele,és ne erőltesd/pörgest túl ha bejáratós!
És a karburátort tisztítsd ki:-)
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális kommentet :D megfogadom a tanácsodat
2011. júl. 4. 15:33
6/7 anonim 

válasza:

A hengert megfogod, elviszed fúrós emberkéhez, felfúratod, kapsz hozzá dugattyút gyűrűkkel, csapszeggel(elég szar a minősége de neked jó az), felrakod, bekarburálod, gyújtást beállítod és használod. Nem neked írtam le sokszor, hanem majdnem minden ilyen jellegű Simsonos kérdéshez, hogy 2 ÜTEMŰ MOTORT SOSE GYŰRŰZÜNK SOSE! (kivéve ha a henger nicasilos, de a Simson nem az.
7/7 anonim 

válasza:

A gyűrű azért van hogy tömítsen és inkább az kopjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!