Mennyit csal a Forma1-es autók órája?
Atyavilág.....van valami minimális fogalmad egyáltalán az F1-ről?
Ott nem úgy van, hogy a fickó figyeli, hogy "jaj, most mennyivel menjek, húha, már 81-el megyek, akkor most megbüntetnek?", hanem a box előtt lelassít, benyomja a limitert, ami leszabályozza annyira a kocsit, hogy pontosan 80-al menjen. (amúgy vannak pályák ahol 60, van ahol 100 a sebességhatár) Onnantól aztán nyomhatja a gázt, mint az ökör, akkor se fog 80-nál gyorsabban menni.
idióta barom, van egy gomv, ami a megebgedett sebességen tartja az autót
azért megy gyorsan mert vagy késön fékez behajtáskor, vagy késöbb kapcsolja be illetve ki!
aki megértette a kérdést annak köszi (07-02 20:13; 07-02 21:48; 07-02 22:07) :) kár hogy sokakat megzavart a limiter :/
07-03 08:42: Bocs hogy ilyen későn válaszolok, csak forma1-en voltam :)...szerintem nincs olyan sok életbe vágó kérdés ezen az oldalon..:) szerintem azért van hogy ha nem tudsz valamit megkérdezz. Amúgy meg elfér, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!