Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tegyem túl magam azon,...

Hogy tegyem túl magam azon, hogy már ötször meghúztak az elsősegély vizsgán?

Figyelt kérdés

Ma voltam ötödször elsősegélyből vizsgázni és már megint meghúzott ez a mocsok vöröskereszt teljesen el vagyok keseredve nem tudom mit tegyek.

A jogsim is meglehetne már rég kb 4 hónapja. Már kész ideg vagyok ettől a szemét aljas szenny vöröskereszttől!

Please segítsetek. Ti mit tennétek ebben a helyzetbe?

2009. márc. 26. 13:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Másrészt az aljas, szenny Vöröskereszt segít katasztrófahelyzetekben, segít neked munkát találni, ha baleset ér. Szociális intézményeket működtet, és arra tanítja az embereket, hogy hogyan ne nyírjanak ki téged, ha esetleg valami bajod lesz. Szóval annyira nem aljas az a Vöröskereszt.
2009. júl. 18. 14:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha egyszer sík vagy hozzá, akkor mit kapod fel a vizet simán vállald el... Tényleg bunkó lehetsz! Ezek után nem hiszem el, hogy a többi vizsgád meg van... Nálunk ez volt az első és MINDENKI átment elsőre!!!! Még a műszakin is, a kresznél már voltak gondok.
2009. júl. 20. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!