Melyiket vennéd? Zsír új Ford Fiesta vagy 5 éves BMW 3-as?
Az említett két kocsi csak példa. A lényeg hogy te egy zsír új autót vennél vagy egy pár éveset de presztízs autót ha lenne rá 3-4 milliód?
Melyiket és miért?
Én egyértelműen a prestige-t, ha már lenne rá pénzem :D:D
és am azért, mert az a 3-4 év nem sokat számít, ha csak nem extrém igénybevételekre akarod használni, viszont azért egy BMW, az BMW :D (és igaz általában a többi "perstigekocsikra" is, hogy nem véletlen azok) :D
Vagy nem gondolod komolyan a kérdést, vagy nem áll módodban jelenleg megvenni, mert nem értesz hozzá. Gondolom nem adsz ki 4milliót a kezedből anélkül, hogy ne járnál utána.( S miért pont itt tennéd ? )
Na mindegy..
Vadiúj autót nem éri meg venni, mert amint kigurultál vele a szalonból az értéke ugrott félmilliót. Autóvásárlásnál mindig tartsd szem előtt a fenntartási költséget, fogyasztását és esetleges kárnál a szervizelési költséget.
A Fordból van amerikai & német változat is, mindkettő fenntartható sztem.
A BMWk már nagyobb autók, ezáltal nagyobb a teljesítmény adó, nagyobb a fogyasztásuk és drágábbak az alkatrészek hozzá.
Egyébként az összes BMWnek nagyon kemény futóműje van, ha az tönkremegy legjobb esetben is 300ezer ftodba kerül, szóval ilyenekkel kalkulálj.
Nem turkálok a pénztárcádba, de a kérdésből feltevően nem engedhetsz meg jelenleg jobbat, így én azt mondom egyiket se válaszd. Nem sok értelme lenne megvenni a BMWt, ha nem tudnád igazából fenn tartani.
Szerintem gondolkodj el a VWben, ha mindenképpen nagy autót akarsz, akkor ott a Passatokban. Az sem olcsó mulatság, de akkor sem annyi, mint az.
Ha használt autót veszel, inkább vigyél magaddal egy olyan embert, aki kicsit ért az autókhoz, hogy ne vegyél gázosat. Gondolok itt a hengerfejes, csapágyas és sorolhatnám. Ezeknek a javítása rengeteg pénz, s ha még új is az autó már rég rossz!
Ha leírod, hogy mennyid van rá[KP vagy Hitel..], s mik az igényeid segíthetek.
Kétségtelen, abban garantáltan benne van még a kompresszió.:)
és nincs ok a gyűrűzésre, és egyéb macerákra.:)
BMW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
A BMW mégis csak BMW! Lehet nyüstölni,strapálni de "megölni nem tudod"!!!
Biztonságos,erős(egy utcai vadállat ha nagyobb motorral veszed) , igaz jóval többet eszik mint a ford de akkor is van megjelenése ha szép állapotú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!