Babettára miért kell bukósisak?
Az elektromos bicikli majdnem ugyanilyen sebességgel közlekedik, arra semmi nem kell. A GO-PED nevű benzines roller végsebessége 50 km/h, arra se jogsi, se sisak. Akkor Babettára minek? Biciklivel is ennyivel közlekedek.
Félreértés ne essék, jogsi igenis kelljen rá!
Szerintem ezt a kérdést úgy kellene feltenni, hogy miért nem kell az elektromos vacakokra sisak.
Múltkor hallottam szitkozódni egy Babettás bácsikát, ő is ezen volt fennakadva.
A sisak jó ám, csak az első aszfalt-lefejelésig nem látod be. Ezzel én is így voltam anno, de egyszer levettem fejjel a flasztert. A kesztyűm elszakadt, a sisak karcos lett, de megúsztam két napos csukló környéki fájdalommal, semmi látható nyoma.
Szerintem meg igenis remek szabály az hogy kell a bukósisak hiszen ha mindenki belegondol ez a mi életünket védi.
Egyébként én is rakatnák bukósisakot ezekre amiket itt leírtál de ha nem vesznek fel az az ő bajuk aztán ha véletlenül elesnek akkor lehet betörik a fejük mi pedig megússzuk kisebb karcolásokkal.
Szerintem erről ennyit.
"az autóknál se hiszem hogy lenne kivétel hogy : ebbe kell őv ebbe nem.."
Hát, én a Wartburgban nagyon ritkán csatoltam be a biztonsági övet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!