Robogó sebesség szabályzó kiszedése hogyan?
Nem hazudok , autószerelőnek tanulok és tudom !
Ezért :
Egyszerűen a motor ennyit bír ! A robogónak szerinted miért lett robogó a neve ?! azzal nem 120-al lehet menni..
Leírom miért :
Azért kezd el "köhögni"(ahogy te írtad) a motor , mert már annyira nagy fordulaton mész vele ,hogy a hengerben a füst már nem tud kicserélődni friss keverékre (nincs elég ideje) , csupán ennyi !
Ezt a köhögős fordulatot ne használd mert csak tönkre teszed vele a motort !
Esetleg úgy növelhetsz a sebességén ,hogy a fogaskereket kicseréled..
- előre nagyobbat teszel
- hátulra kisebbet
Ez fog rajta dobni jócskán viszont gyengébb lesz !
Vagy még a kerekeidet jó keményre felfújod , ezzel is nyersz egy keveset mert kisebb felületen súrlódik a talajjal !
Remélem segítettem :)
F. 17 :)
Az előző vagyok ! ( F. 17 )
Nem írtam oda..
A kipufogódban is lehet "fújtás" !
az-az nem engedi gyorsabban menni... vedd le kipufogót egészen a blokkról és úgy próbáld meg.. a hangja nem lesz valami kellemes de egy próbát megér :D
ha úgy gyorsabb lesz akkor ott a bibi :)
sok sikert !! :)
Ez a jelenség a robogóknál a beépített gyári folytások illetve a variátor miatt van.
A gyári beállítások kb. ennyit engednek.
A folytások kivételével ( kipuff, variátor, karbi ) illetve a variátorgörgők, kontrasztrugó cseréjével, nagyobb sebességet tudsz majd elérni.
ha érdekel a téma, dobj egy mailcímet és leírom bővebben.
Sok tudatlan... Yamaha szervizben dolgoztam tőbb mint 6 évet ! Ősszeraktam egy pár robogot.. csak robogokat!
A folytás egyszerű ! A benzin adagolás az egész ! nem ereszt be csak egy kevés mennyiséget. vidd el egy szervizbe ahol értenek hozzá és kiveszik ! Magadtól ne piszkáld, még elcsesznél valamit és te baszol rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!