Szerintetek gagyi egy Simson, első motornak?
Most készülök letenni a jogsit. Nem szeretnék egyből egy drága motorral kezdeni. Ezért gondoltam, hogy veszek egy Simsont, és ha már belejöttem váltok. :)
L/19
nem semmi csaj vagy és motorozni akarsz, hű de szekszi XD.
Jó első motornak, habár mielőtt megvennéd próbáld ki mert berúgni nem könnyű sztem, átalakítani meg macerás, lehet jobb lenne robogó elsőnek.
21f
Kedves 2. válaszoló, Te most ironikus vagy? :P :S Kicsit úgy jött le.
Amúgy köszi a válaszokat! :)
Szerintem nagyon hamar ki fogod nőni, főleg ha magas vagy és van már egy ideje autóra jogsid (ez utóbbi azért, mert megszoktad a sebességet).
A váltást és a motor kezelését jól meg lehet szokni rajta, nekem is pihen idehaza egy használaton kívüli 51-es, de ha van pénzed jogsira és kicsit vissza tudod fogni magadat az első htekben-hónapokban, akkor ennyi erővel vehetsz 125-ös vagy 150-es MZ-t is. Ugyanaz a technika, csak rendszámmal. Többe kerül, de többet is "ad".
Nem. Nekem is az volt elsőnek :) Szerettem. Az alapokat megtanulni ( váltás...ilyesmik) arra jó. + ha neked tetszik akkor kit érdekel más mit mond? Én most rakom Ak-ra hétfőn volt sikeres kresz vizsgám szegeden (hála) ;)
ja és 21f... miért nehéz berúgni? erősen kell nyomni vagy csak a technikáját nemtudod? ( szivató ráhúz, 2-3 rugás,sivató vissza, gyujtást neki, rugod oszt cső :D)van itthon még egy Komar azhoz több erő kell lenyomni a berugókart :S :D
18f :)
2 . válaszoló vagyok, nem vagyok ironikus nehogy félre értsd.
Azt hogy nehéz berúgni onnét vettem hogy a csajom ki akarta próbálni és hát vagy neki nem ment könnyen vagy erő kell hozzá nagyobb, mert én megszokásból rárúgok és indul, de akkor nem így volt :P.
Vagy csak azért mert ő inkább pláza cica alkat, és nem vette komolyan :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!