Hegy 50ccm ös mocit szeretnék venni ami a 100km/h simán viszi. ötletet várok h mien lenne a számomra megfelelő?
Már megbocsáss, nem akarlak leszólni de mentél már motorral 100-al, kb olyan mintha kocsival 170-el mennél lehúzott ablakokkal?
Én nem vagyok kis darab se száguldozó szellemű, de amikor az Mz-mmel már 80-90 körül megyek olyan szél van hogy szinte le akar dobni a motorról, és ezegy "erős" Mz, el tudom képzelni milyen hangja lehetne egy 50-esnek ilyen sebességnél, na mindegy.
Szerintem a 70-es 80-as évekbeli Zündapp, Puch, Sachs 50 köbcentis motorok jó választás lenne, ezek alapból tuning nélkül 50-es hengerrel mennek 80-al, ha kicsit feltuningold meg mondjuk tuning karbival, 4f 70-es hengerrel menne 100-at, de enne is az biztos, és nem feledd hogy nemcsak menni kell hanem megállni is, és az 50-es kis fékei nem biztos hogy 100km/h-nál hatásosak, ezért érdemes nagyobb fékeket vagy tárcsaféket felszerelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!