Milyen autón tanultál vezetni?
"Jaja, annyit már tudok, hogy nagy autón szeretnék tanulni, mármint aminek nem látom az elejét"
Egyiknek se látod az elejét...
Magas vagyok, volt pár autónk, aminek láttam az elejét, bocsi, ha láttam és nem szabadott volna, mert ilyen nem lehetséges szerinted. :)
Majd megnézem, van-e a kínálatukban sedan.
Minnél nagyobb méretűvel tanulj, amibe minnél kisebb benzines motor van.
Am én Sima ferdehátú suzukin tanultam 1.0. Most dízel Audim van...
Renault Thalian tanultam vezetni, és szerintem pont jó, nagyon szerettem.
Ne az autó határozza meg hogy kihez mész, az oktató személye sokkal de sokkal fontosabb mint az, hogy milyen autón tanulsz vezetni.
30 óra alatt nem fogod megtanulni érezni a kocsit, ezt el lehet felejteni. A nagy autónál ha elszúrod (akár a vizsgán is), akkor sokkal könnyebben kerülhetsz cikis helyzetbe, hogy nem férsz el. Túl kicsi autó nem jó.
Én egy tök alap, hagyományos családi autót választanék ami nem is túl nagy, de nem is túl kicsi.
Azt így nem lehet tudni melyiknek fogod látni az elejét és melyiknek nem. Mindenesetre ha lehet, olyat válassz aminek látod az elején. Amíg tanulsz (iskolában) addig komoly tétje van a gyakorlásnak, sokba kerül. Ha már levizsgáztál, utána már réersz szokni bármilyen másik autót. Addig viszont minél több segítséged van (pl.. autó orra mint vizuális támpont), annál jobb...
Teljesen mindegy milyen autón tanulsz.
Én Suzuki SX4-en tanultam, nem azért mert annyira szeretem a Suzukit, sőt ez az utolsó márka aminek az autóját megvenném.
Az oktató normális volt, ezért tanultam nála.
A kocsi amúgy gyenge volt(dízel) és a váltója rossz volt.
Amit most vezetek az nem a sajátom, hanem a szülőké de lényegesen nagyobb mint az SX4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!