Forma 1. Futam vagy időmérő?
Lehet kiábrándító leszek, de (igaz nem forma 1-en) voltam már boxutcában és paddockban is. Hát nekem a paddock sokkal nagyobb élmény. A boxutcából ott sétálgatva sem látsz sokkal többet, mint tv-n, vagy a lelátón ülve. Viszont a paddock.. Hm.. az más világ. Látni azt a hihetetlen profizmust, megtapizni a gumikat, beszélgetni a szerelőkkel, látni (és hallani a zárt boxból) ahogy beröffentik a gépet, érezni az olaj és gumi szagot... Egészen más világ...
Persze f1-nél esélytelen odajutni, de a kisebb versenyeken azért lehet...
Csinálni egy jó képet egy szétszedett kocsiról, úgy ahogy máskor soha nem fogod látni... Na ez az élmény.
Egyszer volt szerencsém látni egy visszafojtott f1-es gépet elhúzni a célegyenesben a box utcából. Na az brutális élmény volt. A sebesség ott a plexik mögött teljesen más, mint fentről a lelátókról. Itt érzed igazán mekkora sebességekről is van szó. Egy ideig sehol sincs a kocsi, eltelik 1-2 sec és már elhúzott, mire feleszmélsz már a célegyenes végénél van... Brutális..
Persze ezt látni csak hatalmas szerencsémnek köszönhetem. F1 idején meg ténleg esélytelen odajutni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!