Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem tudtok olcsó autót első...

Nem tudtok olcsó autót első autónak ojan 100. 000 ft körül?

Figyelt kérdés

Nem tudtok olcsó autót első autónak ojan 100.000 ft körül ?

Nem baj ha törött műszaki legyen rajta meg induljon be mindegy mien tipus .

2011. jún. 19. 08:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ja amit elfelejtettem, hogy mindenki olcsó autót akar az elején mert "első autó". Ha nem vagy tejesen béna akkor ugyanúgy nem fogod törni mint a nyolcadikat... :)

Négy éve nyomom az "első autómmal" és eddig egyszer koccantak nekem akkor sem én voltam a hibás hanem álló sorban egy öregember nem előre indult hanem belémtolatott... Azt meg a nyolcadikkal kocsival is beszívtam volna. Az autón semmi külsérelmi nyom, ment mindenki dolgára.

2011. jún. 19. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Skoda 120l vagy 105 ezekből kapsz 100e alatt és nem törött és van rajta műszaki is
2011. jún. 19. 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Én a télen vettem egy dacia-t 70eft-ért friss műszakival teljesen hibátlan állapotu. Lenyomtam vele 8ekm-t de még most is hibátlan.(amikor megvettem akkor cseréltem olajat a motorban és a váltóban,azóta semmi :)

Hülyeség 300nál többet kiadni egy autóért,én 150eft-ig szoktam autót venni de még egy autóval se volt semmi komolyabb bajom.

2011. jún. 19. 15:24
 14/15 anonim ***** válasza:

15:24es vagyok

Ja és a benzin is annak drága aki még plussba fizet 25-30eft törlesztőrészletett :)

2011. jún. 19. 15:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat szervizeléssel nincs gond autószerelő vagyok. És vannak 100.000 ért jó autók csak nem találok most 1 et sem de például opel corsa á-s például az 1.5 isuzu diesel láttam már olyat amibe 800.000 km volt rendszeres olajcsere nem volt hajtva soha és a blokkja soha nem volt szétszedve. Csak most nem találtam ojat ami jó lenne de az opelok nagyon jók az egyiken elgondolkodtam .
2011. jún. 19. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!