Létezik noname automárka?
Figyelt kérdés
vagyis amiről a büdös életben nem hallot még senki2011. jún. 18. 13:43
1/4 anonim válasza:
Kínában szokás különböző nagyobb márkákat koppintani, azoknak olyan nevet adnak ami épp eszükbe jut :)
Nem túl ismertek...
2/4 anonim válasza:
Semmi emberalkotta dologban nincs olyan, amiről soha senki nem hallott. Ugyanis akkor nem lenne ember által alkotott.
De nem ismert márkák mindig vannak, aztán ismertté válnak.
én meglepődtem egyik nap, mikor olvastam, hogy van SAMSUNG autó is. Na a Samsung pont egy ilyen volt még X éve. Autóban nekem ilyen jöttment ismeretlen volt egy időben a Kia, Hyundai, Tata...
3/4 anonim válasza:
Természetesen vannak - főleg Afrikában, Ázsiában és Latin-Amerikában fordulnak elő. Hallani azért nem hallasz felőlük mert saját piacra gyártanak nem éppen elsőosztályú termékeket, amiket importálni a mindenhol drága vámok és adók miatt nem érné meg behozni. Tehát teszem azt a szudáni Giad autógyár ( [link] ) marhaolcsó Nissan Navarra-klónokat, ha azoknak az Európába történő áthozatala autónként többmillió forint lenne.
4/4 anonim válasza:
Kína ontja magából az ilyen ismeretlen, márkátlan szarokat, több,kevesebb sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!