Melyik ez az autómárka?
Figyelt kérdés
A logóján ha jól láttam valami szarvasszerűségnek volt a feje és agancsa is volt, ami úgy csavarodott, mint egy kos agancsa. Vagy valami ilyesmi. Nagyon szép autó volt.2011. jan. 8. 22:33
1/10 anonim válasza:
A Dodge jelvénye hasonlít ahhoz, amit mondasz, ott szemből van megrajzolva egy stilizált kosfej vagy mi.
2/10 A kérdező kommentje:
Azazazaz. Köszi. Nézd, ilyet láttam ma: [link]
Sosem nézem meg a kocsikat de ezt 3x is körbejártam:D
2011. jan. 8. 22:40
3/10 anonim válasza:
De ha a linket kikeresgélted akkor láthatnád a leírásban is, hogy ez egy Dodge Charger SRT8.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen a linket azután keresgéltem, miután válaszoltál (ha az első vagy), hogy Dodge.
2011. jan. 8. 23:12
5/10 anonim válasza:
a Szabács és a Nagy Lajos király utja környékén szokott egy ilyen állni mindig ott vhol (zugloban)
6/10 anonim válasza:
Na majdnem mellé ment, vagy lehet a Dodge lekoppintotta az oroszoktól a logót - merthogy a Volgára is illik az agancsos szarvas: [link]
7/10 anonim válasza:
A Volga lopta le a Dodge lejét esetleg, a Dodge 1914-ben lett hivatalosan alapítva, a Volga 1932-ben...
8/10 A kérdező kommentje:
Én a 13. kerületben láttam. Egyébként nem hiszem, hogy kopi, mert egészen máshogy néz ki a kettő.
2011. jan. 9. 21:04
9/10 anonim válasza:
A Volgán a GAZ jelvénye található, mivel a GAZ gyártotta (GAZ M21, GAZ-24, GAZ 24-10 és a többiek) és a GAZ emblémájának köze sincs a Dodge-éhoz. A GAZ M-21 A-n és B-n (a többi Volgán már nem) a motorháztető elején volt egy ugró szarvas díszként, az hasonlít rá, de az meg nem a GAZ emblémája.
10/10 A kérdező kommentje:
Húú, én most szálltam ki a beszélgetésből, csak érdekelt, hogy mit mondjak a barátomnak, milyen kocsit akarok XD.
2011. jan. 10. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!