Milyen autót ajánlotok max 3 millió forintig?
baromállat te beszélsz értelmi szintről mert német kocsit akar??????????????????
igen is jók a németek! csak azok a barmok nem látják be mint te, akik kínai meg koreai kocsikban ülnek megmagyarázva maguknak h ez a legjobb mert gyengék, rondák és a felszereltségük is lapos, miközben irigykednek azokra akik milliós Mercikben, BMW-ben meg Audikban ülnek. Pffff
nekünk is német kocsijaink vannak és jók, és se a Mercire se az Audira nem tudok rosszat mondani
szánalmas vagy te is meg a többi ilyen beszólogatós gyerek is.
hogy milyet ajánlanák? már ajánlottam. én linkeltem be azt a rakás E Mercit. talán még az A6 v A4 audi, nőmnek az van ( a6 ) de a Mercedest jobban szeretem minden szempontból.
én ebben a márkában és típusban bízok mert az egyik legjobb.
Am ha esetleg érdekel eladó mind a 2 mert újat akarok venni, de a 3 millás határodon valamivel feljebb van.
nem a német kocsi miatt mondtam az értelmi szintet. hanem ezért:
A kérdező kommentje:
anyadnaak nem felel meg utolso elotti?!
csak a primitív, buta emberek csinálják ezt. ennek nem hogy német 3 milliós kocsija nem lesz egy darabig, hanem autója sem nagyon :D
mondom a trabi az pont jó lenne neked! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!