Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok max 3...

Milyen autót ajánlotok max 3 millió forintig?

Figyelt kérdés
Inkább német autó legyen,nem túl öreg,es ne 500000 km-rel:D!!Köszönöm előre!
2011. jún. 17. 13:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
sztem vegyél egy jó német trabantot az megfelel az értelmi képességeidnek! :D
2011. jún. 17. 22:52
 12/18 anonim ***** válasza:

baromállat te beszélsz értelmi szintről mert német kocsit akar??????????????????

igen is jók a németek! csak azok a barmok nem látják be mint te, akik kínai meg koreai kocsikban ülnek megmagyarázva maguknak h ez a legjobb mert gyengék, rondák és a felszereltségük is lapos, miközben irigykednek azokra akik milliós Mercikben, BMW-ben meg Audikban ülnek. Pffff

nekünk is német kocsijaink vannak és jók, és se a Mercire se az Audira nem tudok rosszat mondani

szánalmas vagy te is meg a többi ilyen beszólogatós gyerek is.

2011. jún. 17. 23:08
 13/18 A kérdező kommentje:
anyadnaak nem felel meg utolso elotti?!
2011. jún. 17. 23:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo!te milyen autot ajanlanal? milyen modell?
2011. jún. 17. 23:11
 15/18 anonim ***** válasza:

hogy milyet ajánlanák? már ajánlottam. én linkeltem be azt a rakás E Mercit. talán még az A6 v A4 audi, nőmnek az van ( a6 ) de a Mercedest jobban szeretem minden szempontból.

én ebben a márkában és típusban bízok mert az egyik legjobb.

Am ha esetleg érdekel eladó mind a 2 mert újat akarok venni, de a 3 millás határodon valamivel feljebb van.

2011. jún. 18. 11:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, hogy német autót kért, és mindenki BMW meg Merga :D Egyiket se vennék, mert a Mercedes évekkel - sőt évtizedekkel - le van maradva a Lexus és társai mögött, mikor a Lexus már rég full hybrideket gyártott, a Mercedes még csak a fejét vakarta, hogy miért csökkennek a bevételei. Csak azért se vennék Mercedest meg BMW-t, mert meg kell nézni, hogy manapság kik ülnek benne... Köszönöm szépen, ebből nem kérek. Én a helyedben vennék egy Astra-t, esetleg valami jó WV Polo-t. Szerintem a SEAT is szép autó, főleg az új Ibizák, ráadásul német motor van benne.
2011. jún. 18. 14:17
 17/18 anonim ***** válasza:

nem a német kocsi miatt mondtam az értelmi szintet. hanem ezért:

A kérdező kommentje:

anyadnaak nem felel meg utolso elotti?!

csak a primitív, buta emberek csinálják ezt. ennek nem hogy német 3 milliós kocsija nem lesz egy darabig, hanem autója sem nagyon :D

mondom a trabi az pont jó lenne neked! :D

2011. jún. 18. 14:37
 18/18 anonim ***** válasza:
vazze téged a trabant szponzorál??? xd :D
2011. jún. 18. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!