Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek a 18éves...

Milyen autót vegyek a 18éves lányomnak?

Figyelt kérdés
már van rég jogsija,de felvették a jogi egyetemre és nagyon szeretne saját autót..milyet vegyek neki?
2011. jún. 15. 19:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

hali

szerintem is smartot vegyél neki az nagyon fain kis autó.Én elég sokat mentem városban smartal 4 litert fogyaszt!! (egy 4 ütemű robogó 3 mat..) és iszonyat egyszerű vezetni nagyon jó parkolni és TÉNYLEG lehet vele keresztben parkolni:))Elég vicces amikor keresztbe beállsz 2 autó közé persze nem beszorítva őket:)

Hogyha neki a bmw tetszik akkor bmw 530 elág nagy igaz ,hogy nem egy csajos gép ,de nagyon jó autó ,ha újonnan veszed akkor mondjuk fehér x6 is lehetne.

Tényleg sokat számítana az ár mert az a legfontosabb azon felül ,hogy újonnan vagy használtan akarod venni a vasat.

2011. jún. 15. 19:45
 12/22 anonim ***** válasza:
ja meg tankolni is kéne néhanapján... ösztöndij ide kevés lesz
2011. jún. 15. 19:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha aputól csak úgy kocsit kap, gondolhatod, hogy nem az ösztöndíjból fog megélni a kisasszony. :DD
2011. jún. 15. 19:47
 14/22 anonim válasza:
Régebbi típusú Mercit vegyél.Első autónál fő a biztonság! erős autók,van tekintélyük is,/Smart-tal ellentétben/.És nem vészesek árban sem.És jól lehet vezetni.
2011. jún. 15. 19:49
 15/22 anonim ***** válasza:

Azért hát BMW-k legtöbbje igen erős motorral rendelkezik (arról ne is beszéljünk hogy gátsókerekes)

Egy nagyobb gázfröccs és az autó keresztbe áll(elkapar nem kicsit)

Én konkrétan E30 325i-t nézegettem a maga 230(kerekítve) Lóerejével! :S

Inkább valami egyszerűbbet és nem sportautót! Mondjuk előttem szólót "pártolva" a régi mercik elég jók! kényelmes,biztonságos,megbízható,és tekintélye van még annak is(persze egy szebb példányról mondható ez el,nem egy szakadt,széthajtott merciről)!!!

2011. jún. 15. 20:02
 16/22 anonim ***** válasza:
Tudom intim kédés, de te mennyit szánnál az első autójára? Még ha jól is álltok anyagilag, nem biztos hogy az a legjobb megoldás hogyha elsőre nagy és fiatal autót kap, amilyet szeretne, nem csak azért mert könnyebben összetöri és nagyobb a kár, hanem pszichológiai szempontból is: ha ráveszed hogy valamit tegyen is érte (mondjuk nyáron otthon vele csináltatod a kertet, rendet rakatsz vele a padláson, vagy ha lehetséges valami komolyabb női munkát is rábízól, pl. sütés/főzés) és ennek fejében veszel neki valami gyengébb autót akkor lehet jobban meg fogja becsülni a "munka gyümölcsét" mintha csak úgy kapna egy BMW-t. Egyébként tudnál mutatni/linkelni konkrétumokat hogy milyen típusokat nézeget? Hátha az segít a megfelelő típus kiválasztásában.
2011. jún. 15. 21:28
 17/22 anonim ***** válasza:
37%
vegyél neki 1 éves buszbérletet hogy az a kis k*rva ne kockáztassa mások életét az úton. ments meg minket:)
2011. jún. 15. 22:08
 18/22 anonim ***** válasza:
nyilván kezdő jogosítványa van még ha 18 éves, én a helyében egy kisebb autót vennék neki, kis motorral aminek alacsony a fogyasztása ( pl suzuki swift 1.0) és miután már elég jól vezet egyedül is jöhet egy nagyobb autó
2011. jún. 15. 23:18
 19/22 anonim ***** válasza:
buszbréltettet
2011. jún. 16. 11:13
 20/22 anonim ***** válasza:
Suzuki Alto.
2011. jún. 16. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!