B-s jogsihoz orvosi alkalmassági?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok(még gyerekorvosnál vagyok) most kezdem a jogsit, és az a kérdés hogy az orvosi alkalmassági vizsgálatot gyerekorvosnál is el lehet végeztetni vagy csak "felnőtt" orvosnál?2011. jún. 14. 21:27
2/9 anonim válasza:
első úgyláccik nem értette a kérdést:D
igen, gyerekorvosnál is lehet, én is ott csináltattam 16 évesen:)
3/9 anonim válasza:
Lehet a gyermekorvosnál is. (Felnőtt orvoshoz betöltött 18. év után jelentkezhetsz át.)
6/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek és ment a zöld kéz :)
2011. jún. 14. 23:06
7/9 anonim válasza:
Ugyan ez OFF, de:
"Felnőtt orvoshoz betöltött 18. év után jelentkezhetsz át."
18. év után vagy köteles átmenni, mert onnantól a gyerekorvos nem láthat el. De 14 éves kor fölött tudtommal már át lehet menni felnőtt orvoshoz.
8/9 anonim válasza:
04:33-nak
Igazad van, elírtam. 14 év után már átjelentkezhet felnőtt ellátásra.
9/9 anonim válasza:
énis most csináltam veled egykorú vagyok , gyermek háziorvos ugyanúgy megcsinálja ,de mindenhol le kell perkálni 6 ezer valamennyit. a vizsgálat maga úgy néz ki,hogy először ad egy beutalót a szemészetre majd az ott kapott lelettel vissza kell menned a háziorvoshoz és ő adja ki a szükséges papírokat. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!