Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Puch Cobra motor kinek van?

Puch Cobra motor kinek van?

Figyelt kérdés
akinek van az alábbi tipúsú motorja az leírna nekem pár tudnivalót pl. átlagos vételár mennyit fogyaszt mennyit megy stb. thx
2011. jún. 14. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem van ilyen motorom, átlagos vételár hát nemt udom nem olcsó nem is drága, valahol a kettő közt, olyan 100 ezer! fogyasztása jó, 100km en fogaszt 5-8 litert, ami soknak tűnik, de a 100kilóméter sem kevés! valljuk be! mennyit megy, há haver alatt ment 170-et alattam cska 90-et de a haver esküdött rá szal.... na alapjábavéve ajánlom jó motor
2011. jún. 14. 19:19
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi mert ilyenem lesz mert keresztapám adott 1 et 50ccm -ről beszéltél ugye?
2011. jún. 14. 19:23
 3/3 anonim válasza:

Üdv!

Nekem már a második Cobrám van. 170 et soha nem mennek ezek. A 80 as változat gyengébb állítólag végsebességre. Alattam 65 kilós voltam akkor 109 et ment. Régi versenyre átalakított változatok mentek 160 at maximum! De az is dombról le.

2011. júl. 27. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!