Hogyan adnátok el a motorotokat?
50 es vagy nagymotor?
ha nagymotor akkor maradjon nálad a forgalmi meg a papirok!
Ha meg lezuzza és variál akkor meg kell csapkodni :D
Szerintem nem valószinű hogy egyedül megy motort venni.
Példa igaz osztrákiából: vettünk egy gépet magán személytől. A próba út úgy nézett ki, hogy a tulaj vitte a vevőt egy kőrre, lényegében arra amerre akarta. A menet végén meg meglehetett sok minden állapítani a motorból nem kellett külön személyes köröket menni, senkinek nem kellet recegni, hogy a motor vissza jön e, egybe lesz e illetve mint vevő ismeretlen motorral zúgok e vagy sem. Szerintem maradj egy hasonló megoldásnál mint eladó.
Nem hiszem, hogy másképp fog menni egy ismeretlen alatt a gép mint a tulaj alatt aki ismeri. Vagy éppen másképp zörög, stb.
Szerintem kérd el a motor árának a 10%-át és ahogy az előttem szóló mondta ne add oda a motor papírjait amíg rá nem bólint az üzletre.
Esetleg még a személyiét is elkérheted ha biztosra akarsz menni.
egy vmaxon mi igényelhet rutint?
nem kötözködésképp, csak érdekel
És ha az eladó visz próbakörre, hogy tesztelem le a sebességváltót, meg pár dolgot ami engem érdekelne?
Kérd el a vételár felét. Ha komoly a vevő a pénz már úgy is meg van neki a motorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!